Moj Golf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

Moj Golf

Znam da vecina Vas ne voli Golfove ali ja mog volim
    a posto sam poceo vec da postavljam razna pitanja na forumu mislim da je red da Vam pokazem i auto...

Na satu ima oko 300 000 km ali posto je sajla bila skinuta kad sam ga uzeo ko zna koliko je presao, 1980. godiste, nemac, malo sam mu radio limariju i prednji trap i generalno lepo me sluzi.
    Pozdrav svima
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Moj Golf

A je li radjeno nesto na motoru, ili nije nista dirano otkako je kod tebe?
    Fino deluje ovako na oko, znaci bas ga pazis, ja gde god da vidim golfa 1 skoro svi su, na zalost, totalni raspad.

Inace, jedan prijatelj ima golfa keca, takodje dizela, koji je presao stvarnih 90 i nesto hiljada km, i stvarno je retkost naici na tako nesto. Znaci nije ona standardna laz oko kilometraze, auto je jednostavno vise stajao nego sto je vozen. Trapovi jos uvek originalni, plastika unutra neverovatno utegnuta, sedista kao nova, itd. Jedino sto je auto dosta stajao pa izgleda neugledno spolja, i ima ponegde malo rdje, ali ovako u voznji auto deluje kao nov.

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Na motoru nista od kad je kod mene, 2 puta zamenjeno ulje! Imao sam problema sa fals vazduhom, vukao mi je vazduh kod filtera za naftu, to je bezbolno reseno! Uradio sam reparaciju glave upravljaca, zamenio krajeve spona, lezajeve, plocice, paknove, filtere, manzetne, znaci nista ozbiljno, malo sam radio limariju, zamenio rubove i kasnije cu i sajtne, pragove.
      Sledi stelovanje paljenja i provera dizni, i neke sitnice tipa sajle za rucnu itd.
      Sve u svemu ja sam zadovoljan i lepo me sluzi, ne vozi se samo po gradu, par puta je isao po 500 km i vise bez ikakvih problema, jeftin je i za voznju i za odrzavanje.
      A od kad ga imam vise ljudi me pitalo ono standardno tipa koje je godiste, koliko placen i jel na prodaju...

Pozdrav
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

samo jedno , ja nemam pojma cemu je taj golf toliko popularan u europi , ali ovaj ovde sto sam ja kupio , krsina kakve nema , da sam znao nikad ga nebi uzeo , jednu stvar popravim provozam ga nesto drogo se pokvari i takozaredom , sve se odsarafljuje skripi i lupa , neverovatno ...

ovaj tvoj izgleda super , sacuvan , i cist pod haubom
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

Hromirani branici, patos i ATS 13x7-8J
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Audijev volan?
            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

Na ove felne mislis? Extra bi mu stajale

Audijev volan je bio kad sam ga uzeo i mnogo je bolji od njegovog originalnog, volan super cuci u rukama, mada ako naletim na neki od G1 GTI ili G2 GTI stavicu ga.

Ipak sam ja vise za duboke branike od G1 cabrio i neke BBS 14" felne u ovom stilu

Ali ipak je to traktor i ostaje takav kakav jeste, trudim se da je ispravan i uredan... Mozda stavim obrtomer posto postoji instalacija ali se jako tesko nabavlja tabla od GTDa

Ovo je po mom ukusu
              http://www.vwstyle.pl/forum/usercars/11 ... 636619.jpg

Pozdrav svima...

Comment

• Danilo
                CBC Senator XXL
                • 02.10.2004
                • 908
                • Beograd, Dorcol

O daaa...

Bas te felne. Mogu bilo koje, samo da nisu preko 14` i ispod 7j

Ovo sa slike je extra, samo da mu je plitki branik.

Sta cu, patim od tog german-style...
                www.blindmanmotorsport.com

Comment

Lep primerak ,ako imas nekoga preko neka ti doveze jos jednog stranca ,ja
                  sam u Becu video 1 gti znaci dva puta sam se vracao da sam postao sumljiv
                  i bas su me cudno gledali na parkingu.Za tri godine je oldtajmer -steta je to
                  prodavati

Comment

• milan_g1
                    CBC Senator XXL
                    • 07.02.2007
                    • 863
                    • Karaburma

Do sada sam dosta stvari sredio i zamenio i generalno je u ok stanju, ali staro je to, jos tri godine pa oldtajmer, he he

Uglavnom necu da ga prodajem, ne isplati se, a cisto da napomenem, u isto kada sam ga kupio i drugar je kupio Floridu 15 godina mladju od Golfa i stalno je imao neke probleme sa njom, moj Golf je mnooogo pouzdaniji i nikada mi nije stao na putu, i kada ostane bez nafte odvuce se nekako do pumpe

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Evo i jedan jubilej...

Sa tendencijom porasta...

Comment

• sn00py
                        CBC Senator XXL
                        • 15.08.2005
                        • 851
                        • Belgrado

Moj skromni doprinos..

BMS team

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

Evo da prijavim sta je radjeno u proteklom periodu

zamenjeni prednji amortizeri sa soljama, zamenjene sajle rucne, kocioni cilindar u zadnjem levom tocku, manzetne homo zglobova tako da sada bukvalno imam potpuno nov prednji trap, (pre toga su zamenjene spone, lezajevi, reparirana glava upravljaca...) naravno odradjena je i reglaza i nastelovana kocnica na valjcima. Auto se sada fenomenalno ponasa na putu.

Naredni vikend vozim ga kod majstora, otvaramo motor, najvise zbog ventila, da se obrade i ventili i sicevi i da se nasteluju posto jedan izduvni brljavi, a i majstor sumnja na gumice ventila jer je povecana potrosnja ulja a motor suv, menjam dihtung glave, obrada glave, provera dizni i grejaca i onda se nadam da cu da imam relativno ok stari auto

Pozdrav svima

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Sta bi na kraju sa ugradnjom serva za kocnce?

Comment

• milan_g1
                              CBC Senator XXL
                              • 07.02.2007
                              • 863
                              • Karaburma

Nista, odustao sam, inace lose je kocio zbog cilindra u zadnjem levom tocku, kada sam menjao sajle rucne u servisu zamenili su mi i cilindar i to je bio razlog tvrde kocnice i loseg kocenja. Sada koci odlicno a pedala je mekana, ne previse, bas onako kako treba, da ne mora da se zapne, tockovi svi blokiraju u isto vreme i koci pravolinijsko, sada sam stvarno zadovoljan tako da nema razloga za servom, mozda nekada ali sada nije prioritet.

nego majstor me nervira, pre dve nedelje smo se dogovorili da otvaramo motor kao sto sam napisao gore a jos nismo, stalno je prepun posla... a ja nestrpljiv.

I jos jedna sitnica, juce sam rasturio instrument tablu i pritegao sve srafove, sve plastike sam utegao i sada apsolutno nista ne skripi i ne krcka u voznji...

Pozdrav svima

Comment

Working...
                              X