Moj Golf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rendjo
    CBC Senator XXL
    • 26.06.2006
    • 340
    • Zadar HR

Auto je extra Ujak mi na svom Golfijaneru imao oko 630000km na satukad ga dao staro za novo Prošao sve živo..imao kuku,bio 2 put na krovu,napotezao se jadan ko teretno vozilo Bez otvaranja je prošao 400000 kada je pravio polugeneralku a generalku na 500000.Sa pola milijuna na grbaći je napravio temeljitu generalku i tako vozi i do dan danas..doduše u rukama nekog cige iz Pitomaće koji ga istjunirao sa naljepnicama i svim i svačim..mada mislim da neće još dugo..iz razloga što mu podnica propala..Eto motor sahranio karoseriju Mislim da je to njegov jedan od prvih TAS-ovih diesela Tako dobre aute vw u smislu robusnosti,pouzdanosti i dostupnosti više odavno ne pravi

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Nove informacije

juce je glava odnesena na obradu, trebalo je odmah na licu mesta da se zavrsi i da majstor uzme nazad ali... glava je bila bas kriva i nisu hteli odmah da rade nego su je ostavili, danas ide majstor da je uzme. Bila je i okrznuta negde, nisam bas najbolje shvatio gde (gluvi telefoni) pa ce i to da srede. Uglavnom svi delovi su stigli, kompletna garnitura dihtunga i semeringa, samo je dihtung glave odvojeno, lamela, druk lager, karike, zupcasti kais, spaner, nova pumpa za vodu, cepovi za blok motora (glavni krivci za krivu glavu), mislim da je to sve mada sam mozda i izostavio nesto. Delovi me kostaju oko 20 000 sa obradom glave, i 9000 me kosta majstor, sta mislite o cenama, meni se cini korektno?

E da i manzetna na poluosovini, odmah do menjaca, se menja...
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• milan_g1
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2007
        • 863
        • Karaburma

Ljudi jel ima neko iskustva sa ovim uljem

To sam uzeo, 4l i 1l na poklon

Majstor je malo spor ali temeljan, jos uvek cisti motor, na klipovima vise nema trunka cadji i garezi, sve je detaljno oprao, sutra pakuje glavu...
        Ajd molim vas neki komentar o ulju...
        "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Ja sam koristio taj zuti shell ali za benzince(u z-101) i pokazao se odlicno.
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Ja se nadam da cu danas da sipam to ulje u motor...

Comment

• milan_g1
              CBC Senator XXL
              • 07.02.2007
              • 863
              • Karaburma

majstor koji treba da napravi cepove za blok motora je zakocio i samo se to ceka za sklapanje.

kakve su Kolbenschmidt karike, ima li neko iskustva?
              I jel zna neko koje su belgijske lamele? Koji je to proizvodjac?

Ja se nadam da ce danas ti prokleti cepovi da budu gotovi i da se sutra upali auto

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

KS nije proizvodjac (karika, recimo) vec kontrolor kvaliteta. Dakle, on kupi ogromne kolicine, iskontrolise kvalitet i ako zadovoljava - prodaje se pod KS imenom. Ako je pravi KS (original) onda je vrh karika.
                Najbolje karike pravi http://www.sm-germany.com/version-engl/ i, ako dodjes do njihovog proizvoda - zavrsio si posao...
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• milan_g1
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2007
                  • 863
                  • Karaburma

Pa sudeci po ceni (oko 60 evra), pakovanju i recima majstora jeste original, nabavlja ih od nekih momaka koji ih donose iz inostranstva po narudzbini

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Mancoop - proizvođači i distributeri rezervnih delova za privredna vozila, ATP Vojvodina novi član Mancoop porodice, proizvodnja hrane na Fruškoj Gori, ergela konja....

recimo... paz', molim te, iz inostranstva - po narudzbini ?! To jos pali ovde ???

Pre tri-cetr' godine je bila neka firma na Bezanijskoj kosi koja je bila zastupnik za KS i Viktor Reinz, izmedju ostalog...
                    Sasd ne mogu da se setim kako se zove... davno je to bilo...

Te karike su (tad) kostale 30-35e.

prolupator.mojblog.rs

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Pa pazi, svi su ovde navikli na fals pa tako i da naletis na original bices ubedjen da je verna kopija a ne original! Nisu to neki momci sverceri nego neki momci koji imaju prodaju delova iz uvoza iz Madjarske, rade samo VW program, fiskalni racun, garancija i tako to, hologram na ambalazi, meni je dovoljno da ne trazim dalje, tj. da ne trazim sam delove vec mi je sve zavrsio majtor koji zivi preko puta mene, ono znamo se, nece na meni da zakida, a i ne bije ga takav glas. Ja sam mu dao 17 000 za delove i on se iscimao do Krusevca i doneo sve. Za sada jos niko se nije zalio na delove koje on ugradjuje...

Pozz

Comment

• milan_g1
                        CBC Senator XXL
                        • 07.02.2007
                        • 863
                        • Karaburma

Masina spakovana, upaljena a vlasnik prezadovoljan!!! Jutros na ovom mrazu i debelom minusu je upalio kao mina, sa jednim grejanjem! Lepo radi, mirno, nema dima na izduvu dok radi na leru, kad se turira normalno je da dimi ali ne mnogo nego normalno! Ja sam prezadovoljan uradjenim poslom, majstor je tezak perfekcionista, zamajac je cistio cetkicom i krpicom, na kraju mi je ofarbao blok u crno. Za neki dan stavljam Bilstein gasne amorte pozadi, nabavio sam i kompletnu instrument tablu od dvojke pa cu i to da spakujem, imam i druge diskove koji cekaju na zamenu... Nece biti dosadno, pozdrav svima

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

To se zove dobro odradjen posao!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Boki GTI
                            CBC Senator XXL
                            • 16.08.2007
                            • 505
                            • Beograd - Vozdovac

Miki svaka cast. Masina je spakovana i spremna je za put, sledeci vikend da nam dodjes u goste.

Najbitnije je da si veliku pricu zavrsio! Sad mozes malo da se opustis i uzivas u novoj god..

Comment

• milan_g1
                              CBC Senator XXL
                              • 07.02.2007
                              • 863
                              • Karaburma

Od instrument table ipak nema nista stavio sam zadnje amortizere, Bilstein gasni sa kracim oprugama cini mi se 35mm, za neki dan ce i prednje opruge da se zamene sa kracima, a mozda i napred stavim gasne amorte, imam ih ali mi zao da skidam moje, stari su tek par meseci, lepse cuci kad je blize zemlji koja je generalno razlika izmedju gasnih i uljnih amorta? U tvrdoci, trajanju? Pozdrav

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Udobnosti!

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X