Gasni bi trebali biti udobniji? Meni su ovi tvrdji od stock varijante, mada kraci su...
Moj Golf
Collapse
X
-
Posto mi je ova tema zamena za servisnu knjizicu red je na napisem sta je radjeno na autu u proteklom periodu.
- zamenjeni zadnji amortizeri (stavljeni bilstein gasni sportski, kratki tvrdi...)
- kupljene dve nove gume Tigar Sigura 175/70 r13
- zamenjene obe prednje kugle
- zamenjeni diskovi
- vraceni standardni zadnji amortizeri sa stock oprugama (bilstein je sluzio da se premosti)
- zamenjeni dobosi (novi febi bilstein 1150 din kom) - e sada tek koci kako treba, i nozna i rucna!!!
- zamenjeni zadnji lezajevi
- zamenjena manzetna poluosovine do menjaca (2 puta, prva je zinula posle 2 nedelje!)
- zamenjeno ulje i filteri
- castio sam auto sa malo muzike Sony Xplode komplet xs-f 1035 u vratima, xs-f 6935 elipse na dasci i GT200 HU
Za prva cetiri meseca ove godine presao 13 000 km, eh da i oprao sam autoi sada skupljam pecate na OMVu, jos jedan mi fali
Pozdrav svima"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Comment
-
-
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Re: Moj Golf
Srednji prag, mislis na ovaj lim unutar sajtni? To mi je limar izvario na svoju ruku, nisam mu trazio, ali ne skodi, malo je jaci u svakom slucaju"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Re: Moj Golf
Da,da bas tajZastave imaju to pa zato pitam, a znam da golfovi nemaju a ni opeli. Inace sad sam zavrsio jednog golfa i krecem da radim drugi pa sam dosta u tim vodama. A sto se toga tice nemoze da ti skodi bice samo jaci.
VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
Comment