Mazda 323f
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pa ja sam to lako resio, probudim se ja jedno jutro....
ma cim sam video da je blizu,seo sam u kola i dok nije doslo do 200000 nisam prestao da se vozim
Ko da mi je prvi put da sam se vozio 50tak km bez nekog cilja,cisto voznje radi
A sto se tice ovoga dal cu da teram do 500k , pa jedino ako ga ne prodam do tadTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Comment
-
-
E al zato vozac saaba dobije 95 aeroJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Super bre taj Japanac!Cestitamo!
Samo ja bih ipak uzeo ......(pogodi sta?)
Vec vidim MCS (Mazda Club Serbia)
OFF:
@civi
ti si neka ajkula?
Morao samwww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Hvala na cestitkama
Verujem da ce on kod mene preci barem jos toliko, ako ga ne prodam pre toga
Originally posted by level3Samo ja bih ipak uzeo ......(pogodi sta?)
ili mozda ipak nesto sa H znakom tiburona recimo
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Originally posted by level3@civi ti si neka ajkula? Morao sam"
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Danas mi se malo zapalio autoonako sam od sebe. Na svu srecu brzo smo ugasili i valjda nije velika steta. Kad sam otvorio haubu gorela je razvodna kapa, zasto se upalila ne znam, videcemo sutra.
Toliko za sad kasnije ili sutra mozda detaljnije.Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Comment
-
-
Znam da sam plin trebao da ugradim, sad bi bar znao zasto se zapalio
E sad kako se desilo. Vozim normalno kroz grad i odjedanput zatrokirao, detonacija i ugasi se. Zasmrdelo nesto i vidim ja dim izlazi ispod haube. Otvaram haubu i vidim kako gori razvodna kapa, prvo sto sam uradio je da skinem klemu, ali nisam imao sa cim da ugasim varicu. Sreca drugar iso kolima iza mene, al ni on nije imao vodu u kolima. Uzeo neku krpu i pokusavao da ugasi i iscupao kablove, ne znam zasto i kako je uspeo onako lako da ih iscupa, ali nije ni bitnoTad dolazi jedan prolaznik i kaze "sta komplikujete, lepo kupite na trafiku vlasu vode i gotovo" i daje nam flasu, pa smo ugasili brzo. Covek se izgubi nisam ni hvala stigo da mu kazem
Ako kojim slucajem cita ovo veliko mu hvala
Tako ugasismo mi to i odslepali ga do kuce, sad stoji u garazi i ceka ...
Dal je osteceno jos nesto sem kape i kablova videcemo. Sreca je da se sve to desilo u centru grada odma preko puta trafike pa je ugasen u roku od 2-3 min da mi se desilo negde na otvorenom putu ( recimo 15min kasnije) pitanje je sta bi se desiloTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
Comment