Aj lozi nas jos malo, na sta bre 10soma ? Meni se licno ne svidja, kadett ili kako ga ti zoves ->GSi mi je najlepsi samo sa dobrim tockovima, kitovi i ostala dodatna oprema nema sta tu da traze !
Nisi primetio "smajlija" pored 10 soma?Ne mislis valjda da bih skucao tolike pare zaista? E sad, ti bi da raspravljaš o ukusima, a ta je tema čisto gubljenje vremena!Šta se kome sviđa, neko plavuše,neko crnke, neko....ma dajjjjjjjjjj.......
Zato sam gore i upitao zna li neko koliko može da košta ovakav auto, a ja ću sigurno znati koliko će mene da košta,naravno tek na kraju kad bude sve završeno.A vi probajte otprilike da izračunate, na papir sve stavke,pa polako....Kad malo bolje razmislim, kada bih imao 100 000?, desetku bih sigurno ukucao u kadeta,a kome se ne bi svideo...pa može da mu gleda samo točkove,ne mora ostalo
Nisam ja ni rekao da treba da raspravljamo o ukusima samo samo izlozilo svoje misljenje, to oko racunanja cene je igra bez granica, takve automobile ne prodaje ni godiste ni kilometraza i to ne moze svakome da prodas, cena je recimo malo skuplja od std auta, nema veze iako tu ulozis Boga oca u njega...... Takav je zivot
Danas sam skinuo zadnje opruge sa "kante" koju trenutno vozim(otisao plavi TDI :x , sad malo GSI 1.8....),
ispostavilo se da ima bas one koje mi trebaju,samo zadnje,prednje su klasika.Nema veze, za sad je i to dovoljno da se nastave radovi
Hmmm...pivo...nije losa ideja.....
Nema novih slika...
Druze evo i mene na forumu(Comijev burazer) Zao mi je sto nisam mogao i ja da dodjem do Valjeva da vidim ovog kadeta uzivo,ali rece mi buraz da je perverzija.Puno pozdrava,vidimo se na CS-u...
Druze evo i mene na forumu(Comijev burazer) Zao mi je sto nisam mogao i ja da dodjem do Valjeva da vidim ovog kadeta uzivo,ali rece mi buraz da je perverzija.Puno pozdrava,vidimo se na CS-u...
Ima vremena.....javi kad podjes da sredjues tvog kadeta, pa usput svrati....
Comment