e ovo je moja nedelja...malo pre preparkirao auto i vidim pozadi na braniku neko me zveknuo celom duzinom mi izgrebao branik i skinuo lak..tako da ko ima dobrog farbara da mi predlozi neka se javi da mi te ogrebotine ispopravlja
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ljudi ovo je za crtane filmove
vratili me sa tehnickog jer....dozvoljena visina vozila od poda do tvrdih ili ti nefleksebilnih povrsina je 11cm....
a ja baksuz imao 10,5cm
tako da preko vikenda moram da chupam H&R opruge i ubacim ponovo moje origigi(hvala bogu nisam ih bacio),i u ponedeljak ponovo na tehnicki ...to je razlog odbijanja izdavanja potvrde tehnicke ispravnosti.po njihovom bi trebao da idem u magistrat i odnesem potvrdu koja je dosla uz opruge(da su one bas za moj tip auta)i da platim pregled,pa ako je sve ok,i unos u saobracajnu-oko 300-400 eura..i to sve jer su mi opruge jarko crvene boje,inace da su crne nista se ne bi primetilo.
idioti...jos mi napisao da sam ubacio LED diode umesto pozicija i da to isto moram da skinem
e ljudi u kojoj vi Utopiji od zemlje zivite-ovde vise nije normalno.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
pazi Vocko oni ljudi su u pravu,ali 0,5cm moze da bude i natovarenost auta,mnji pritisak u gumama...lakse bi mi bilo da je konstatovao 2cm ili 1,5 cm...ali 0,5cm-sramota...nema veze montirace se ti amorti koliko ja vidim vise puta taman malo da se vezba..
ma odradicu sledece:
zadnje cu ofarbati onako na amortima,samo paziti da se ne primeti mnogo ,a na prednje cu namontirati origigi federe tek toliko da me puste da prodjem.kasnije ponovo vracam ove kratke stim sto cu i njih ofarbati.
hehehe
nemoze-tj. nije dozvoljeno...
sinoc sam skinuo H&r opruge i ubacio origigi i zadnje ofarbao u crno .auto se vozi ko dzip.ali zato da vidim sada koliko ce da izmeri
Comment