Urose al samo pod uslovom da mu ga ti doradis jel ovo sto ste ti i M nacackali je jedno veoma prijatno iznenadjenje.Onaj M-ov gliser je juce izmeren i 402m izglisira za 16.352 tako da sam primoran da se ozbiljno pripremam za evoluciju 2. Pohvale momci konacno malo ozbiljnosti
Sta bre konacno, ja sam oduvek ozbiljan . Samo nije bilo prilike da to dokazem
Najbolje od svega je sto je to sve odradjeno usput dok smo ubacivali motor. "ajde malo da pipnemo kanale, aj sad i ventile malo da skinemo, pa mogli bi malo kompresiju"...
A pravo cackanje je planirano za prolece
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
I da prestanes vise da frezujes te ventile....jesi cuo. a onomad se pobismo da li ce ici ventili 37,5 ili 39
Ma pogodjen je setup za sve pare....za grad je vrh
E da....vas dvojica da vratite one horizontalce sa usisnom....ili cete se praviti da ste izgubili ....ne plasite se samo ce da probamo.
A sto Uros kaze sve je bilo usput nista planirano...malo, ma sjebao si mi glavu....ma pusti vidis onaj navoj u bloku
I da.... kanali su izgrebani ko grama.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Treba mi usluga od nekoga ko ima fiatov 1.6sohc motor...ne bitno u jugu il necem drugom.
Treba da mi premeri duzinu sipke za ulje od gumice (plastike) koja naleze na blok do njenog kraja.
Ajde ako ima neko.
Zapazio sam, tj znam zakrivljena je, kad sam kupovao (posto sam uzeo novu kad sam ubacivao motor, rekli su mi da pase od 1.4 i 1.6 ! Uglavnom pokazuje (tacno nadam se )..
Pa nista...vidi mi jel ja imam sipku od 1.3 i kada sam sipao propisanu kolicinu ulja na sipci pokazuje daleko preko max. Tako da mi treba prava duzina da znam gde je to na mojoj....da ne shebem stvar
Strpi se, jos manje od 2h, ja sam sipao oko 3,75l u motor, sto bi trebalo po AutoData katalogu da bude taman za 1.6, bilo je tu na samom maximumu, znaci da je merodavan !
p.s ako imas takav u radnji mozda i ja uzmem jedan da imam, nesto mi ona guma sto dihtuje ne izgleda bas naj naj.... neka stoji !
Comment