Uhhh utisci su neverovatni, kao da smo se trkali u 5k e. Pored sajma 170, naglo kocenje na 50-60 pa opet pun gas, na auto putu oko 190 .Nego batica u stilu nije mogao da veruje sta ga je snaslo pa se zainatio i ne pusta gas ni kad treba umalo da izgine par puta. A najjaci su bili panduri, stali pored nas i gledaju kola pa nas kako se smejemo i zezamo odusevljeni voznjom, pa se nesto domundjavaju pa opet gledaju kola i u tom dolece stilo i jedva uspeva da se ne spuca u njih posto su stali na sred ulice, a oni pun gas i za njim . Bilo bi zanimljivo da je snimljeno sigurno bi moglo koji km brze ( uz malo vezbe naravno).
A mene bas taj Yugo potsetio na M-ov kada sam vas preticao na auto putu... Hteo sam da pogledam facu vozaca Yuga, ali je bilo u sekundi, cini mi se kao da je stajao... A ja u V i lagano...
A odrali ste MJ, pa naravno kada ima 90 konja i 1300KG, hehe!!!!
Deckonja ovaj multijet 140 ili cak 150KS i preko 300nm i daleko da je tezi od krompira.
A svoje mogucnosti necu ni da spominjem na brzinama preko 150km/h a uglavnom se vozilo iznad toga.....sta da ti pricam kada mu na 170 u ****tu i teram ga da se pomeri i obidjem ga a taj auto ide preko 2 glave. Inace je auto nov tako da nema pogovora po pitanju odrzavanja. Da mora da mu se nije jos turbo razradio.
Pricam o realnim a ne naduvanim brzinama....ogromna je razlika ici i odreagovati po potrebi pored sajma sa 130-140km/h a ja sam pored ruske vec prosao sa 160km/h i sracunaj koliko sam naterao do gazele patos gas.
Nego za pravo cudo nije mi nestajalo goriva...valjda me ovaj odozgo pogledao i smilovao se
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ne mora da znaci da ima 90ks, tj 85, cak sta vise mnogo je verovatnije da je 115ks ili jaca varijanta od 140ks. 16v verzija u stilu je kod nas redja tako da je malo verovatno da je taj od 150ks. Naravno ovo pisem za slucaj da niko ne zna koji je auto u pitanju. Ako je auto poznat vama onda zaboravite na ovaj post
Stilo ide odlicno nego se decko malo preterano primio pa umalo da polupa nas nekoliko puta, a pandure ne znam kako je promasio. Imao sam okrsaj i sa 320d 2003 god i ni on se nije proslavio cak je toliko poludeo sto sam ga dva puta oduvao da je projurio na crveno idiot.
Cinimi se da ima mnogo vise divljanja po gradu od kad su ukinuli bezaniju
Comment