eMe, jel jos vozis na zicama i oprugama od traktora?
...a one lepe felne came i cekaju.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Pali su za vikend brezoni.....felne me napravile ludim....cas pasuju sutradan ne i prekosutra opet pasuju Ispostavilo se da se razlikuju prednje i zadnje pa sam nesto prepravljao i treba da napravim prstene za 2.
Eno dao sam oglas da jurim procurele amortizere...a mogli bi vi slepci tamo da iskopate nesto pa da mi date-prodate.
Zadnji gibanj spreman, pare za gume tu su i to je to.....ubrzo.
A onda cu da razmislim o prodaji onog 1.3
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Pa brezoni mogu da te mrace samo ako imas 4x100 sto se tice raspona, a centralni otvor ti treba 58mm, to u slucaju da nisi znao do sada.
Imam ja neke amotre, jedan je istucen kod dela gde se kaci na glavcinu, tako da taj cisto moze radi nekog experimentisanja, a imam i jedan koji je odradio svoje manje vise. Koje gume planiras? Imas Toyo na popustu u AP Sportu, ako hoces onu dimenziju izadje te oko 3300, a Toyo je ipak guma.
A motor pakuj sto pre, dok se nije razleteo onaj 1.1.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Ma za rupe nije problem.... mislim na 2 jeste gde je rupa za staf izbusena knap pa sam prosirivao.
2 felne pasuju na 58 ali za 2 pravim prsten jer su 64.
Amortizera mi trebaju 2...ne isprtavna procurela, gotova samo da ne budu rdjavi i truli.....treba mi da ih spakujem da mi auto ne bi bio na klocnama...nego kada zavrsim samo ih metnem (hocu sve da spremim i da ga dovatim jedan dan .
E pa te tojo nisu lose....mozda njih uzmem. Razmisljo sam i pre bi uzeo 175/60 ako ima nesto...ako ne onda 165/65.
Bili su kod Bobana ranije ti prstenovi za felne, ne znam da li ima sada. Ako nadjes jos jedan amort, imas ovaj jedan od mene, nije prob. Aj cimni AP, pitaj za gume, i mene zanima.
- Lousie Smith
kao imaju samo jednu tu za 3375din ali ima ista ta dimenzija za 4900 druga sara...sto znaci da je ova neka matora
a 175/60 kosta 5885 ....ma idi....kako stvari stoje izgleda da cu se zadrzati na jeftinijim gumama tipa rotex 165/65 i imati stalno nove...ne fali im nista kad sam ceo zivot vozio celave tigar i trajal i to sve razlicite
A razlike izmedju 175/60 i 165/65 su minimalne...
Rotex je svakako bolja od 621, cuo sam i pozitivne komentare za drzanje... a da nabavimo 8x 175/50, mozda dobijemo neki popust?
- Lousie Smith
Comment