Matori svasta se tu radi al bice sve u redu iznenadicu ga kad se najmanje bude nadao,nije lepo da nam Nesa ostane bez zdrave konkurencije,bez toga nema ubrzavanja........ i onda na 180km/h kad ubacim u 2-gu
nije lepo da nam Nesa ostane bez zdrave konkurencije
Ma nemoj ti da se brines za eMa ima on zestoku konkurenciju
Pa lepo ti puni to tvoje sranjce
Bice ovih dana clipova pa gledaj i uci se kako puni prava zastava
Respect za jugisu ali opet si lockav brate
Nego dobra ti ova nizbrdica gde si ga punio,jel to onaj spust ka Bubanj potoku
Dosta sam spamovao,a sad malo ozbiljno. Meni se cini kao da onaj drugi snimak ubrzanja(onaj sto duze traje)dosta sporije puni nego na onim prvim kratkim,imam trip kao da je ubrzan snimak ili ga taj drugi put nisi bas scepao!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Nije Laki...ima jedna ulica na Brdu....zove se visoka
Pravo da ti kazem i ja sam se odusevio kako puni na tom snimku to mi je bukvalno najbolje ubrzanje koje sam napravio i to je za oko 16sec.....ali snimci nisu ubrzani.
E sad drugi snimak je bio medju poslednjima tako da je moguce da mi je nestajalo goriva....kod mene se manifestuje u pocetku tako sto nemas samo to ubrzanje ali nece da stuca da znas da nema goriva.
To znam jer kada sam ga merio sa G-techom jednom bio sam slab sa gorivom i nisam mogao da napravim ispod 17sec. tek posle je poceo da stuca, otisao nasuo goriva i sva sledeca vremena su bila ispod 17sec.
A i lamela je tada vec kaput...moguce i zato....ali inace cesce je kao na sporijem snimku....ali dobro je snimati...posle pogledas gde si saltao mozda je i to jedan od razloga.
PS: Ma na tom snimku sam na kvarno dodavao i plin
PPS: Cepam uvek
EDIT: Sad pogledao snimak i definitivno mi je nestajalo goriva...tacno se vidi kako na boljem snimku lepo napuni 130-140 a na sporijem pocne da se muci i promeni zvuk.
Inace zovo obavezno da ja snimam posto sam uverziran....mogu ti i saltam brzine kada ja mislim da treba
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
E bas cu i ja clia da testiram na Obrenovackom pa da vide svi kako tek D power ide! Stvarno eMe sijes i brijes, sto bi rekli klinci iz bloka! Nego treba da svratim ovi dana do tebe, jel ostalo CB nalepnica?
Laki da li si normalan...pa ti bre saltas na 70 u 3-cu h i posto se gleda u % naravno da se druga mnogo ne razlikuje..pogotovu prva......a da li si vukao 4-tu 190?
iskreno ni ja ne vucem 2-gu mnogo nema potrebe jer su mi uska grla bas ali tvoj motor se vrti vise od mog i max momenat mu je sigurno jedno 1000obrtaja iznad + sto se 16V vrti barem 1000 vise...znaci na ovih mojih 85 ti bi trebao da saltas na 92,93 da bi koristio motor koliko ja moj. Stari 1.3 motor sa istim menjacem je mogao da dise do 100 drugom a ovaj sada sve po**** preko 90
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment