e moj batice.pa i jesam produzio,na onom semaforu odakle smo krenuli da ga peglamo ja sam tu trebao da skrenem,to je moja ulica...,ne cek,jer ono bio pun gas???posto sam te gledao u retrovizoru
Cekaj, znaci Spuki dobio eMa, a Spukija dobio Joxy sa 1,1, znaci eM je sporiji od 1,1 = dzaba si tjunirao.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
- Lousie Smith
Nema nista lepse nego kada izmaltretiras neki dobar auto a posle ti se dive i klanjaju.
Idem iz pravca Obrenovca (obrenovacki) jedno 150km/h i ablenduje mi neko da se sklonim ali na 100m od mene...sto mirzim takve tipove...umislio da ide 300.
Pomerim se i vec pocnem da dodajem gas. Prolazi me A4 najnovi 2.0 TDI ja vec na 180 po cajgeru i odmah u firung
Nabijem mu se na branik i nateram da se skloni.
Kada me je prosao nije mogao da odredi moju brzinu ali kada sam ga naterao da se skloni i lagano obilazio onda je shvatio o cemu se radi.
Poceo je da popusta gas da kada se udaljio jedno 20 metara shvatio je da ga je jugo pro****o te je poceo opet da mi se zalece...dok sam ga video da je poceo opet da mi se priblizava dodao sam gas i navukao 190 po cajgeru. Vec smo izasli na osvetljeno prosirenje kod cukaricke padine kada me je blago prolazio a ja ga gledam sa smeskom a on se izbuljio.
Ukljuci on sva 4 i da mi znak da usporim i da se poravnjamo. Stanemo kod omv-a otvara prozor a njegova saputnica se dere SVAKA TI CAST SVAKA TI CAST!! a on vice TI NISI CIST
Kaze skidam kapu majstore ovo je ludilo...strasno sta je to cudo
Devojka mu sva ocarana.
Kaze lik pretekao sam te tek sa 210...ne mogu da verujem bla, bla trac bruc, fatamorgana
Ja kez oko glave ispunjen skroz...odmah sam se oladio sto me zeza obrtaljka ...isao sam 2 glave na 3 soma
Stvarno nema lepseg osecaja..ne zamenjiv je kada vidis face u novim kolima koji misle da su brzi od aviona a zakucao max brzinu da bi me jedva prosao.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
poz M-power .. poznat mi je taj feeling... odmah se sjetim one reklame gdje kazu da s neke stvari ne mogu kupiti... to je posebno iskustvo i sve sto ne valja u tom trenutku je ok. zaboravi se nasve probleme i losa iskustva...
Comment