"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Lepo, sad mi reci pošto vidim da je fabija prešla preko 40000, kakvi su tvoji utisci?Taj motor od 1,4 je pretpostavljam ona Škodina kreacija samo plus MPI?Kako ti se on pokazao?Napiši ako si imao nekih problema u eksploataciji!Ako si već biker a i ja sam, da li si možda na MM forumu?Mislim da nas ovde ima nekoliko koji smo i na MM!Mislim na Uroša, Marka TLS, Dirty-a....Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
-
-
Evo TETAK ovo sam pisao na nekom drugom forumu pa evo procitaj:
Evo iz prve ruke. Imam je vec dve godine presao sam 60.000km.
Nisam imao nikakvih problema sem sto mi se jednom zaprljala dizna al to je do goriva a ne do auta.
Prednosti Prostranost, gepek, karoserija, menjac, volan, potrosnja-otvoren put
Mane te najvise interesuju verovatno a to je:
1. Zadnja klupa malo neudobna, barem meni
2. Nezgodan polozaj papucice gasa za otvoren put. Razlog-gas mnogo mekan pa ne mozes da oslonis nogu o samu papucicu jer ce biti jak gas a da bi je drzao u nekom odgovarajucem polozaju malo te grc uhvati.
3. Potrosnja po gradu 10l sto mislim da je za litar, dva vise nego sto bi trebalo za auto te snage.
4. Zadnji lonac malo progoreo unutra na 60000 (mada ja stvarno imam tesku nogu na gasu)
5. Nemam svetlo u gepeku (ponovo zavisi od opreme)
To je bukvalno sve iskreno al sve u svemu opravdava svaku kintu placenu za nju.
A TETAK ti si pitao konkretno za motor i kao sto vidis nisam imao nikakav problem.
Da polumotor je skoda samo Sto je sve preciznije
A upravljacka jedinica i usis by SIEMENS
Bas sam se pitao dal si ti ono na MM a i ja sam od skora tamo samo registrovan kao "ruki"To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Hvala ti na komentaru, a ono tamo sam naravno ja!Zbog MM-a namerno nisam ni otvarao ovde ništa oko motocikla, jer ostali deo ekipe CB-a ne preferira puno motocikle pa da ih ne davimo sa tim!Pozdrav!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
nego, sto je neko (ko?) zakljucao temu gde smo pricali o Fabiji, en general?
nesto nisma primetio da je bilo vredjanja, grubih reci, nekih licnih netrpeljivosti ili necega sto nije primereno javnom forumu.
ili se to samo cini da nije bilo razloga za gasenje teme?volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Sta ste me bre napali. Ma to je zbog opreme, ono kad ugasis auto sve ti se pomeri nazad da lakse izadjesTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment