Ja volim samo da lepim vizire, sada kada stavim meni jedan bolestan, ima Zverko da doleti po jedan za njega...
Felne su do... ne diraj ih, boja je zuper. Samo stavi 195/45 sledeci put i bice jos lepse...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Da li je istina da ima pixlu na izvlacenje kao Yugo?
Kazu da je najbolje po ulasku u taj auto da izvuces pixlu i ubacis svoja yaya unutra posto ionako za njih nema mesta jer su pedale toliko blizu da taj auto samo devojcice udobno voze...?! Tako kazu...
Inace, autic je pravi fensefaj, pravi gradski trkac.
edit: NHF, samo prenosim sta sam cuo... Inace, volim male i brze automobile
_ebiga ljudi ovo stvarno pici brzo pa ne stigoh ni da se nasmejem! PROLUPALI stvarno si kralj!!! eh da mi je znati odakle crpis informacije???
@alexa: tih felni ima koko oces. na tako glupim autima sam ih vidjao da ne mozes da verujes. kada bi ih macnuo u zutu boju tek bi onda dodle do izrazaja ovako se i ne primecuje koje su i kakve su. kako ne znas covece koji ti je promer rupa
Ma nemoj stavljati nista na auto!!! Kao sto si rekao da nebi farbao felne jer ih nema mnogo,tako si i rekao da je 106-ica ,,limited edition,, znaci ostavi je tako..neka ostane posebna..tim glupostima bi je upropastio...inace auto ti jako lepo izgleda!
Pozdrav!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
@alexa 106: uradi kako hoces, tvoj je auto i ti donosis odluke... i vazno je da se tebi dopada.
Kad (jednog dalekog dana) budem pravio svoju igracku saslusacu misljenja, ali cu uraditi po svom. A misljenja cu saslusati reda radi... i opet cu uraditi po svom.
Dakle, kako god da uradis, sebi si uradio...
Ja ne volim te "fleke" (tribale i sl.) uvek mi se cini da je prljav auto...
Comment