hha... zvuk dok ne zakrpim auspuh... zans ti kako se cuje zato i trazis. nije mi jasno zasto nije snimio klip neki nego samo foto. nismo ga terali preko 240 posto je padala kisha a i gume su do 210 ali bude i max bude...
raletov pas je pish. kad je lego na travu stopio se sa njom... bora.. h a lift je tek prica kad smo se popeli gore i krenuli na sprat pita eM: "rale jel imas neku stolicu da nas sad poveze uz stepeniste"
evo sutra sredjujem nosac motora pa cu da snimim i zvuk pre nego zakrpim rupu . mada, planiram da skinem katove i srednji lonac pa ce da vidimo kako se cuje...
@mishioa dobro nismo se vozili 240 sve vreme bas iz razloga sto je kisa padala ali 200 jesmo. mada nije to nista znao sam u saxu da vozim komplet familiju + kevu 200 od kragujevca do bgd . nije bas za pohvalu ali eto... sta cu kad volim ***trebao bi da ima 269hp***
@jevrem: to celavi, zatrci ga negde da zaurla pa okaci da cujemo a ja cu moj da namestim tako da za pocetak ostaje stock downpipe i radim 2x60 do kraja bez kat. i srednjeg lonca sa fabrickim zadnjim posto je sve zdravo zao mi da bacim.
Comment