Cestitke za novi prevoz. A patosnice pod hitno napolje.
* Audi UrS4...*
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
λ senzor lego... sta fali patosnicama bas su RACE...a i ovako je ciganjski pravi. ljudi moji da ste mogli samo da vidite koje je djubre bilo u kolima
. u gepeku seno, brasno, mrtvi pacovi...
znaci bilo me sramota da ga slikam tako. bice jos fotki samo da legnu tepihsi, muzika i naravno... volan S4.
poz
p.s. vocko, gotovi ti tepisi... km 2EUR...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Pa neka je sa srecom.
jel to znaci da neces vise da dolayis na druzenje francuza?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
ko je stavio cep za plin, pa bate neki nislija... zgrano sam se kad sam video. mrzelo ih da buse branik pa tu izbusili, kreteni.
@shone: bas sam se pre neki dan cuo sa sasom i reko mu da svajcarca uradi na "francusku obradu" tako da idem sutra da poskidam kojekave plastike i sve sto mi treba. Auto je ocuvan tj nije udaran (odvaljivan) ali recimo desno krilo kao da je moj alexa i drugari iz vrtica radio. hauba matitrala od toplote posto nema onaj filc ispod, danas je ispolirao i malo je sinula ali kapiram da ce opet da matira sve dok ne stavim termo zastitu. generalno kad pogledam sve skupa nije loshe, doteracu ja to u fabricko stanje. ima nekih budzevina sacuvaj me boze i ponekad se zapitam kako bre to ljudi mogu da rade, da srafe sraf za drvo u plastiku ili lim i kad vidim tako nesto pomislim kako je srecan onaj covek koji kupi auto od mene...
@forster: pa ja beh preksinoc ali tebe nije bilo...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Još jednom svaka čast i sve najbolje, da dobro i bespogovorno služi i da uživaš u vožnji, udobnosti, snazi i quattro pogonu
Inače, malo zavidim tebi i Jevremu moram priznatipošto mi je krivo što sam uzeo omegu prošle godine a ne 100 C4, vozio sam se skoro u jednom super očuvanom i oduševio me, bolji ej od moje omege iako je stariji...
a vaši još 230 ks,pa još i turbo, pa još i quattro,spoj udobnosti i performansimogu da zamislim kako to ide.
jedino mi malo skupo zvuči ako je 500 evra registracija,a i ubila bi me žena da toliko plaćam registracijujer ja sam za 2000ccm platio 20 i nešto hiljada... mislim da je bilo manje od 25k, tako da je razlika u kubikaži samo 200ccm, a ovo je skoro duplo skuplja registracija...
Comment
-
Comment