joco kavi bre 100e, idi malo na ebay i nadji sta ti treba da porucimo. mene su ove kostale 80e. 55e patosnice i 25e DHL.
U porsche samo za ne daj boze...
E nisam brojao sve nego lupio
shta se bunite odmah.Jel to znachi da kod mene na corradu ide taj obichan mrezhasti kat,a?
...neznam sigurno al ja sam skinuo sa mog golfa jedan takav, e sad ako se ostave krivine da ciganka ne moze da zaviri unutra onda i on moze da prodje !!!
ja odradio danas cevcuge mesto katalizatora i umesto da budem dobar 100e u najavi kratak sam 2000din za cevke, ruke i to.
katovi prazni... i poguzvani ko kutija cirareta. hebo sam im kevu...
u svakom slucaju, auto je opet ona stara prikrivena zver koja prede na malim obrtajima dok joj neko ne stane na rep a onda pocinje da rice kao lav. rezmisljao sam da skinem srednji lonac ali je komplet izduv kao nov pa mi bilo zao. tako da je za sad i dalje stock i ovde se zavrsava cela prica o sredjivanju do proleca posto sam sve uradio sto se tehnicke ispravnosti tice.
dakle:
- lambda senzor
- ulje i filter
- servo ulje
- kociono ulje
- zadnja kociona creva
- sajla rucne
- prednji diskovi i plocice
- desni nosac menjaca
- *ECU mod*
ostalo je jos da se narihta plindza i to je to a i to ce se odraditi do kraja nedelje.
nema bre... ja ne mogu da vozim i da snimam bar ne dok ne napravim sedisni nosac za cam a ovog eMa covek ne moze da navata nikako, evo sad upravo sada on spava... bice bice...polako
promasio ti temu. ima tred o ovome pa tamo ubedjuj ljude zajedno sa brikom o tome kolko koja fabrika laze. meni je to toliko nebitno da ne mogu da ti opisem. ne vidim sta si teo da postignes ovim sto si napisao i kakve to veze ima sa mojim autom...
izgleda da je to a ako je tako onda sam ja vrlo zadovoljan kako auto od 1700kg ide sa cca 160ks na tocku. btw, pozdravio te sasa i pita se kako to da ti se auto ne kvari
Moracemo jedan dan da se nadjemo da vidim tu zverinu od S4, a auto se ne kvari zato sto je bio Saletov, znas kakav je fanatik i u kakvom stanju je bio UR kada sam ga uzeo
decaku dobri, u cemu je tvoj problem? otkaci se vec jednom i ne cackaj mecku. ne razumem sta oces da dokazes, postignes ovim. opet ti kazem prelistaj malo forum i nemoj slepo da verujes jednom sajtu na koji te brik naveo. postoje gubici ali ne toliki i u tolikoj meri kolko ti mislis. ako nemas sta da napises pametno zaobidji ovaj topic, molim te...
Comment