Originally posted by zverko
* Audi UrS4...*
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
...neznam sigurno al ja sam skinuo sa mog golfa jedan takav, e sad ako se ostave krivine da ciganka ne moze da zaviri unutra onda i on moze da prodje !!!Originally posted by KanarinacE nisam brojao sve nego lupio
shta se bunite odmah.Jel to znachi da kod mene na corradu ide taj obichan mrezhasti kat,a?

Comment
-
-
pa www.ebay.de pa search: audi i izbaciti sve sto ima a ima recimo bedza gewinde za tvoj auto.
http://fahrzeugteile.search.ebay.de/aud ... acatZ14761
@Cepa: recimo sledeci vikenddeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ja odradio danas cevcuge mesto katalizatora i umesto da budem dobar 100e u najavi kratak sam 2000din za cevke, ruke i to.
katovi prazni...
i poguzvani ko kutija cirareta. hebo sam im kevu...
u svakom slucaju, auto je opet ona stara prikrivena zver koja prede na malim obrtajima dok joj neko ne stane na rep a onda pocinje da rice kao lav. rezmisljao sam da skinem srednji lonac ali je komplet izduv kao nov pa mi bilo zao. tako da je za sad i dalje stock i ovde se zavrsava cela prica o sredjivanju do proleca posto sam sve uradio sto se tehnicke ispravnosti tice.
dakle:
- lambda senzor
- ulje i filter
- servo ulje
- kociono ulje
- zadnja kociona creva
- sajla rucne
- prednji diskovi i plocice
- desni nosac menjaca
- *ECU mod*
ostalo je jos da se narihta plindza i to je to a i to ce se odraditi do kraja nedelje.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
-
promasio ti temu. ima tred o ovome pa tamo ubedjuj ljude zajedno sa brikom o tome kolko koja fabrika laze. meni je to toliko nebitno da ne mogu da ti opisem. ne vidim sta si teo da postignes ovim sto si napisao i kakve to veze ima sa mojim autom...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
decaku dobri, u cemu je tvoj problem? otkaci se vec jednom i ne cackaj mecku. ne razumem sta oces da dokazes, postignes ovim. opet ti kazem prelistaj malo forum i nemoj slepo da verujes jednom sajtu na koji te brik naveo. postoje gubici ali ne toliki i u tolikoj meri kolko ti mislis. ako nemas sta da napises pametno zaobidji ovaj topic, molim te...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment