Ovo je 'tvoja' tema i postavlljaj fotke koliko god zelis.
I ne moras sve da guras u prvi post - otvori novi i ubacuj fotke kako ih skupljas, pa cemo za koju godinu imati slikoviti prikaz zivota jedne prelepe Alfe.
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Hvala, hvala , felne sam kupio kod Alex-a na Partizanskom putu i bile su 340 EUR ali su zrele za farbanje. Sreca je sto su tamne pa se i ne vidi toliko.
Potpuno se slazem za fabricki izgled auta (citaj Alfe) i te redukcije koje si ti pomenuo potpuno podrzavam, a tvoja izgleda mnogo dobro! Gledam sada ove branike i svidjaju mi se upravo zato sto nisu mnogo radjeni, tek taj donji deo ako se ne varam, jedino sto mi izlazi iz linije auta je sajtna, ili lajsna, kako god, hmmm mislim da je to moralo malo bolje...
Ali sve u svemu odlicno izgleda i da se dugo i lepo navozas sa njom!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
[quote="bojanTI"] "tek taj donji deo ako se ne varam, jedino sto mi izlazi iz linije auta je sajtna, ili lajsna, kako god, hmmm mislim da je to moralo malo bolje... "
Haha, 'ladno" smo istog misljenja, i meni je to jedini deo koji malo kvari lepe crte auta, mislim da su trebale biti malo "mirnije" tj. bez ovih useka ali to je fazon ove firme koja ga je radila... Pozdrav
Razmisljao sam da menjam felne, trazim vec dugo felnu sa 147 GTA (sa 5 velikih rupa) ali bezuspesno. Nabasao sam na jednu felnu koja mi se svidja (izgleda vece od moje, obe su 17) pa rekoh da cujem misljenja. Da li da se upustam u to ili da zadrzim postojece felne? Evo slike felne koju bih mozda kupio:
Da, felne koje ti imas izgledaju dosta manje nego so u stvari jesu. To je opticka varka.
Ako ti je cilj da izgledaju vece, onda nema razisljanja (a na stare stavi zimski set pneumatika )
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Ili stare prodaj meni
Salim se..meni se licno vise svidjaju ove sto su sada...ne znam doduse kako bi izgledalo kad bi ih stavio na kola, verovatno lepo, ali i sada je super....
Otici cu u ponedeljak da je probam na autu, pa ce tada i pasti odluka... Ako neko dotle cuje da se prodaje ona 17 sa 5 velikih krugova za GTA neka vice. Pozdrav
Comment