147 2.0 T. Spark
Collapse
X
-
...
Zaboravih da kazem, auto je bio u poseti firmi MS-Design u Austriji (www.ms-design.com) i tamo su preradjeni prednji i zadnji branik, dodate sajtne i nastavak krova, stavljenje crvene opruge tako da je auto klekao za 30mm, stavljen Remus-ov zadnji izduvni lonac. Ono sto sam ja promenio su felne (ove su sa Alfe 156 GTA), u planu mi je jos par detalja ali to ce biti prikazano ovde.SEAT Klub Srbija
-
-
Lepo izgleda makina!
Da te dugo sluzi.
Sto se prijatelja tice, provozaj ih da shvate sta ti trenutno zaokuplja paznju, a momke (i devojke) na pumpi mozes redje vidjati ako 'olaksas' malo desnu nogu!
Dobro dosao!
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
...
Imam, sitnice su u pitanju, istaci cu slike kada to budem zavrsio jer ne volim da govorim o tome dok se to ne desi... Inace preferiram fabricki doradjene automobile, dakle sa merom, i naravno samo sa fabrickom felnom... Branici sa mrezicama, viu-mau stopaljke i ostalo mi samo kvari izgled. Dakle blago spustanje + lepa felna i to je vec 80% izgleda automobila po meni.SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
-
Re: ...
Originally posted by Markoni147auto je bio u poseti firmi MS-Design u Austriji
Inace, Alfa je prelepa. Nedavno si je kupio? Bila je na prodaji do pre par nedelja. Dosla je sa auto placa Verona u Cacku, jel' tako? Odlican primerakEto
Comment
-
-
...
Pa znam da MS ne radi posebno automobile, zato sam i rekao da je bio u poseti, dakle odvezen je tamo na doterivanje. Kupio sam je pre 20ak dana, a ne verujem da je bila u Veroni jer mi je decko koji je ovde 1. vlasnik rekao da je njemu ovaj auto dovezao prijatelj iz Svajcarske. Ja sam se zaljubio kada sam otisao da je vidim, perfektno je ocuvana, jedina mana je rasklimana rucica menjaca i cudan zvuk u prednjem desnom tocku (nije udarac, lici na zvakanje nekog gumenog dela). Vec 10 dana pokusavam da nadjem vremena da odem do Deshe da mi to pogleda ali ne stizem...SEAT Klub Srbija
Comment
-
Comment