Lice na Toora felne koje Alfa stavlja na Ti paket opreme (i meni su fenomenalne), ali nije jer je izbacena malo vise napolje... nisu lose ni te koje si pokazao...
Ako si u proslu subotu stajao kod Olimpa, onda znam kako izgleda auto...
Brooka...
Bila guzva pa nisam mogao da stanem da te pozdravim ali opet kazem - brooka...
Felne su fenomenalne i ja ih ne bi menjao...
Bio sam kod Olimpa, ne pitaj me sto... Nisam lepo dotegao prednji levi tocak pa sam morao da se vracam kuci po kljuc posto nisam imao u kolima
Starce lepa je ta felna, ali mi deluje da bi ova koju ja nameravam da kupim jos bolje stajala... Videcu vec u ponedeljak, ako ne prodam auto dotle posto me juri jedan decko da mu prodam, a ja dobio sluzbenu Z10 tako da ne znam sta da radim... Ne odvaja mi se od Alfe...
aj aj, samo provociraj pa kad pocnemo da te zovemo u pola noci
Aj bezi tamo, gde da se poredi alfa i stari puntic. . . Jedina dobra stvar sto firma placa gorivo, servis, tako da tebi ostaje sta ti ostaje Sta ti je cilj, kesh ili uzivanje??
Ja bi na tvom mestu prodao auto, vozio sluzbeni, i za vikend kupio GTA
Auuu kakve felne na cupri
Alfa je lepsa................................za malo....
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Alfa izgleda predobro... sa ukusom sredjena... u skorije vreme i ja treba da uzmem 147, pa ako na nesto treba da lici, onda neka bude sto slicnija tvojoj
btw, ovo je na medaku? poznat mi kraj i cini mi se da drugar ima kucu odmah do ove...
Comment