White SAXO VTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

da znas, tamnija treba dosta da ide po meni isto.. ali ok si uradio tako da cu i ja onda sam raditi. sutra idem po plocice pozadi otisle su skroz pa za vikend mislim da bih mogao raditi i stakla i ovo .

@shonsi i hgt, videcemo, ja radim to kod drugara na vozdovcu u garazi koja je ono knap mala tako da ako ne budem tamo radio cujemo se pa radimo zajedno

Comment

• Vukasin
      CBC Senator XXL
      • 19.10.2006
      • 528
      • BGD, Padina

Misho seljanine cupaj te cyber pozicije plavicasto lila purpurne nijanse

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

taman posla, vrh su nije plavo kao na slikama ..

nego jel proveren euroauto sto se delphi delova tice, jel fusare ? dobio sam ekstra cenu a i blizu mi a nisam imao iskustva sa njima pre..

Comment

• SAXO
          CBC Senator
          • 16.12.2007
          • 251
          • Meljak

Istina nije mnogo tamna,na slikama izgleda svetlije zbog blica,po meni je sasvim zadovoljavajuca

Comment

• Vukasin
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2006
            • 528
            • BGD, Padina

Au misho sad gledam sta ti oces da stavis, blatobrane
            Pa si ti puko bre? Daj kupi neku lajku pre no sto unistis VTSa, nemoj da me plasis bre

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

vukasine dobro si mu rekao! Mishio lajku sto pre!

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

cuti tu i peglaj 1.2 williamsa :d

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Ej bre, pa jel tebi palo na pamet da umesto folije stavis belu traku? Belim masinama to stoji bolesno! Jedino sto kroz foliju nesto mozes i da vidis, a kroz traku nista! Ja bih to uradio da sam na tvom mestu i batalio oblake, i onako samo na put treba gledati!

Comment

• Vukasin
                    CBC Senator XXL
                    • 19.10.2006
                    • 528
                    • BGD, Padina

opusti se sine, peglam ja willyja za sve pare
                    Lepo veli shonsy, beli vizir - ko **** na noshu...
                    p.s. imam neke prskalice hrom za tebe, imaju diode i menjaju 7 boja! imaju opciju da sviraju na sireni Jingle Bells

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

probao sam u ps tu belu traku ne svidja mi se, bice i ovo dobro, treba i onu foliju da uzmem za b stub, al dzabe kad kasno ustajem svaki dan, sad odoh plocice da menjam.

@vukasin, ovde je sve stock, dok ti na 1.2 stavljas munje i branike ne znam sta je tu gedora

Comment

• Vukasin
                        CBC Senator XXL
                        • 19.10.2006
                        • 528
                        • BGD, Padina

Gedora?
                        Munje? Branike? Nemoj da se vredjamo...

Comment

• shonsy
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 1391
                          • London/Beograd
                          • Honda CBR 125R

Iskulirajte bre, sta ste se popalili, nemojte i ovu temu da zakljucaju! Mishio imam ja tu foliju za B stub samo sto nije mat crna. Ako hoces mogu da ti dam. To sam kupio za clia...

Comment

• Nezki
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2007
                            • 409
                            • Beograd

Ove blatobrane nemoj nikako ogavni su!!

Sto se tice vizira, ja sam stavio kod sebe 85% zatamljeno i sasvim je ok, nema glava kroz prozor na semaforima i druge gluposti sasvim se lepo vidi
                            Mozes sam da uradis, a ako neces da se zezas urade ti lepo za 10e i pici 15 minuta posla
                            Opel Corsa C by Nezki

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

evo sad sam se ******o po radnjama za kocnice, zadnje mi skripe nekad kad kocim, a mislio sam da su istrosene zadnje kad ono kao nove, na kraju je izgleda da su niskovi malo neravni i da je to usldilo da se krene cuti ovako gadno kad kocim .. cene su mi malo cudno, eruoauto je u pitanu, delphi delovi, disovi zadnj 2000din, plocice 1250din ?? pa o cega to prava kad je tolko jeftino. Moj majstor i savetuje da sao kod strugara on odnese i te neravnine da skine na strugu da nema potrebe da menjam diskove jer imaju mesa dosta, a fabricki su, i skeptican je za delphi po tim cenama..

inace sad sam na 4 mesta bio, niko nece da se usudi da skida cat, jedan je hteo al je u guzvi trazi 20evra, sad dal ce paliti lampicu ili ne ne znam ni sam dok ne vidim uglavnom cat je otisao skroz.

shonsy jel ti digao potrosnju od skidanja cata i jel ti palio lampicu ? sta ste vi na kraju stavili tu, busenu cev ili na kraju obicnu cevku ?

@nezki, ma radim tamnijom folijom da mogu da vozim normalno jer nemam kadice pa da sam patosiran, ovako nema sanse..
                              sto se blatobrana tice, to ce verovatno stici pa ako mi se svidi svidi, skroz opusteno gledam na to.

@vukasine, sto se nadje ti uvredjenim ? koji ti, sta bih ja trebao biti onda.. opusti se malo

Comment

• Vukasin
                                CBC Senator XXL
                                • 19.10.2006
                                • 528
                                • BGD, Padina

Pa vredja me to sa munjama i branicima, meni nista na autu nije smajling
                                I ja se zezam malo za pozicije nemoj da se palis, ipak je prvi april bio
                                al za blatobrane ozbiljno, ne vidim sta ce ti to?...
                                Sto se tice folije imas na Brdu jednu jako ozbiljnu radnju, imaju jedno 6 varijanti samo crne folije, o ostalim da ne pricam, pa mozes da pogledas, a cene su smesne...

Comment

Working...
                                X