Pa jel tebi trebaju zadnji lageri ili ti je kompletan trap otisao? Ja mislim na lagere...
White SAXO VTS
Collapse
X
-
ma kaki lageri, oni du 55evra, meni trebaju verovatno lageri, tuljci a mozda je i rame desno otislo tako da to izlazi 300+ evra+ naci ruku da neko odvojeno prodaje.. zeznutno skroz, tako da najlakse da nadjem dobar polovan i samo promenim, ima ih samo sto sam prso danas sto sam popusio preko telefona pricu od ovog lika koji je nahvalio kako je perfektan i kao nov, kad sam dosao kao sta znam vidi sam ipak je to polovno kad stavimo kod tebe videcemo kakav je .. e zbog toga sam odmah i otisao zali boze izgubljenog vremena
Comment
-
-
Comment
-
-
jeste tako da su klasika tuljci i lezajevi, ovako ide malo dalje jer ako je i ruka otisla onda je to igranka dalje, a plus nista ne znas dok ne otvoris da vidis unutra
kapiram to da na polovnom ne znas na cemu si, ali opet kupovina delova kod nas pitanje je kog porekla i to dodje sve na isto da nikad ne znas na cemu sija kad sam kupovao sve kaiseve itd za veliki servis, u pantheru sam uzimao i majstor se prvi odmah ogradi od eventualnog pucanja klasikom kao nikad se ne znas sta kupujes to moze da se desi jbga da pukne, a 10min pre toga kao samo tamo kupuj da ne razmisljas .. jbga tako je to kod nas ..
sutra cu jos da vidim sta mogu da uradim, u sapcu ima jedan koji tvrdi da ima perfektan trap sa diskovima ugradnjom 280evra trazi pa cu videti .. meni i ovako ovi zadnji diskovi trebaju na strug tako da ludnicasamo znam francuzi i trapovi, ne idu nikako zajedno .. uzas
Comment
-
-
Ne idu zajedno kad se pokvare, a dok su dobri leze kao nenormalni!
Nemoj bre da zezas i da ti padaju na pamet takve stvari kao prodaja i sl. Gde sad da odustanes kad si toliko ulozio i doveo ga na zavidno stanje?! Odradi lepo i to i onda si na konju - na 120 njih!
A mozda i nije toliko lose koliko mislis, kad bude otvorio videce se...
Comment
-
-
nasao sam remont za 250evra, ali to ce ipak raditi sledeci vlasnik jer mi pored toga uletele kombinacija da uzmem dosta noviji auto od druga koji prodaje totalno druga dimenzija od vtsa
tako da vts ide na prodaju, cenu cu prilagoditi tome sto ima zadnji trap pod hitno da se radi, doveden je u ekstra stanje.
pre 2000km veliki servis(zupcasti+pk, spaner za pk+zupcasti, ulje u menjacu, motoru, svi filteri, remont alternatora), servisirane sve brave, prednji trap kugla/spona, gume presle nekih 10tkm i dalje kao nove, znachi trap zadnji da se uradi i auto je fabrikana najstrasnija.
slikacu danas nove slike kako auto sad izgleda pa kacim i oglas sa cenom.
edit: eve ga http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/227746
Comment
-
Comment