White SAXO VTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

ma zezanje bwe znam za tu radnju i gde je moracu da odem sad se bavim mehanickim stvarima, drndao se kod bravara za suvozaceva vrata sto mi centralna neradi, neki pajser pre mene je odvalio neku plastiku koju sigurno nemam gde da nadjem, tj ceo mehanizam tako da nemam centralnu za suvozaceva ali je brava kao nova.

shonsy video sam te malopre na tosinom, dok sam kod bravara bio, rezi ti saxo kao blesav

Jel zna neko gde bih mogao naci taj mehanizam ceo, sjeban je deo plastike gde ulazi onaj deo od centralne u bravu da vidim cene kako se krecu uopste i jel ima opuste neki odpad francuza ovih novijih gde bih mogao naci jos mi fali sarka za suvozaceva vrata ova je neka fush, i prekidac onaj unutra mi fali isto kod suvozacevih vrata sto pali svetlo u kabini pri otvaranju itd. posto su mi u vitru rekli da toga nema

a sto se kocnica tice, savetovano mi sa svih strana da stugar obradi neravanine na diskovima zadnjim jer imaju bas mesa, jer ovo je ipak original a ovo kod nas sto se prodaje je ko zna sta, tako da strugar ima da radi pozadi.

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Mishio - nije mi digao potrosnju, niti je upalio lampicu. Stavili smo samo cev, zakrivljenu na jednom mestu. Izgleda identicno onim de-cat sa neta... hehehe i sam kazes da si me cuo u Tosinom, a da nema tog zvuka tesko da bi me primetio ako bas negledas na ulicu!
      A sto se diskova tice, ja sam stavio te jeftine i ekstra koci! Dao sam 50 eura za zadnje diskove i plocice! Ti uradi tvoje na strugu, a kasnije slobodno stavi ove. Pogotovu ako su zadnji u pitanju.. prednji su ti mnogo vazniji!

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Shta bre zadnji nisu bitni?Pa ti si se obrnuo zbog zadnjih kochnica

I love my

Comment

• reaper_HGT
          CBC Senator XXL
          • 05.09.2007
          • 888
          • Beograd

pa on voli da pravi piruetice tako da mu nisu bitne

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

heheh pa bitni su da su ispravni ali zna se da najveca opterecenja trpe prednje kocnice! Zadnji diskovi su i dosta manji od prednjih... Samo da su ok, da ne blokiraju, a sad da li su 100 eura ili 50 nije toliko bitno ako bas nisi neki punisic!

Comment

• reaper_HGT
              CBC Senator XXL
              • 05.09.2007
              • 888
              • Beograd

ma znam bre shalim se
              brate moram da otvorim hgt temu nemamo vishe gde da pishemo

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

e super znaci samo da zakrivim i to je.

sto se kocnica tice kazu da je bolje da kod stugara odradim ove diskove jer je kao pouzdanije jer kod nas su kao sve fushevi, a kocnice mi skripe samo, ekstra koce sve, samo nekad skripe nekad ne, uglavnom kad provozam majstore danas nijednom nece da skripi, mene vise nervira sto se nekad cuje i kad lagano krecem, kazu da je to isto od kocnica.. al bravar al me zasinu danas za soma din, skinu tapacir, bravu podmaza i dovidjenja
                a za kocnice su mi nudili delphi i ferodo, cena plocica je ista, a diskova 2xskuplja

Comment

• reaper_HGT
                  CBC Senator XXL
                  • 05.09.2007
                  • 888
                  • Beograd

a shto to sve lepo ne kupish kod M-a?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

i to sto kazes, ali svejedno euroauto je koliko znam jedini uvoznik delphia tamo sam danas i bio, i pored toga kazu da je bolje ove obraditi nego staviti nove, zasto ne znam

Comment

• reaper_HGT
                      CBC Senator XXL
                      • 05.09.2007
                      • 888
                      • Beograd

pa onda na strug! ja moje diskove uradio, imali su ris na kraju! mehanichar mi uradio za 15 min! i kochi kao djavo!!

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Mishio, nesto mi je palo napamet... Kako ti znas da su ti fabricki diskovi i plocice? Mislim, za auto koji tako ide, samim tim trazi i da se kocnica fino trosi, a presao je preko 100 000km, normalno bi bilo da su zamenjeni bar jednom ako ne i vise puta... Meni recimo ni amorti nisu fabricki! Ali dobro na brze riknjavanje amortizera utice dosta to sto je spusten! Ali opet hocu da kazem da je za bilo koji auto sa tom kilometrazom, a pogotovu "sportski", normalno da su se delovi menjali.

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

ne znam majstor mi je rekao da su fabricki. koliko znam diskovi se i ne menjaju tako cesto dok plocice da. amorti su fabricki to sigurno

Comment

• SAXO
                            CBC Senator
                            • 16.12.2007
                            • 251
                            • Meljak

Po mom misljenju bolje je da kupis nove diskove,jer ti dok isplacas majstorima da sve demontiraju i strugaru da ih obradi ima da ti dodje na isto kao da si kupio nove diskove,i ako ih obradjujes moras nove plocice da kupis,ovako kupis sve od jednom i gotovo

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

evo danas ceo dan tamnio stakla sa ortakom, super je isplalo, na kraju ipak sa buvljak folijom, zadnje je pravilo problem, moracu ponovo nema mehurova nego je iz par delova pa nije to to, inace ostalo samo one ogrebotine sto je folija shit ali super izgleda. traka cim uzmem tamniju foliju sa ovom sto sam stakla nije to to.

evo slika sutra posle pranja pravim malo bolje ..

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Ma bre zna se da crno-bela boja dobija uvek i u svakom pogledu!
                                Okaci ti sutra slike po danu, da vidimo kako ste odradili posao...i meni su se te folije sa buvljaka ostetile od spahle...jbg to mu je mana, los kvalitet definitivno.

Comment

Working...
                                X