ma zezanje bwe
znam za tu radnju i gde je moracu da odem sad se bavim mehanickim stvarima, drndao se kod bravara za suvozaceva vrata sto mi centralna neradi, neki pajser pre mene je odvalio neku plastiku koju sigurno nemam gde da nadjem, tj ceo mehanizam
tako da nemam centralnu za suvozaceva ali je brava kao nova.
shonsy video sam te malopre na tosinom, dok sam kod bravara bio, rezi ti saxo kao blesav
Jel zna neko gde bih mogao naci taj mehanizam ceo, sjeban je deo plastike gde ulazi onaj deo od centralne u bravu da vidim cene kako se krecu uopste
i jel ima opuste neki odpad francuza ovih novijih gde bih mogao naci jos mi fali sarka za suvozaceva vrata ova je neka fush, i prekidac onaj unutra mi fali isto kod suvozacevih vrata sto pali svetlo u kabini pri otvaranju itd. posto su mi u vitru rekli da toga nema
a sto se kocnica tice, savetovano mi sa svih strana da stugar obradi neravanine na diskovima zadnjim jer imaju bas mesa, jer ovo je ipak original a ovo kod nas sto se prodaje je ko zna sta, tako da strugar ima da radi pozadi.

shonsy video sam te malopre na tosinom, dok sam kod bravara bio, rezi ti saxo kao blesav

Jel zna neko gde bih mogao naci taj mehanizam ceo, sjeban je deo plastike gde ulazi onaj deo od centralne u bravu da vidim cene kako se krecu uopste

a sto se kocnica tice, savetovano mi sa svih strana da stugar obradi neravanine na diskovima zadnjim jer imaju bas mesa, jer ovo je ipak original a ovo kod nas sto se prodaje je ko zna sta, tako da strugar ima da radi pozadi.
Comment