Originally posted by shonsy
White SAXO VTS
Collapse
X
-
a za turbo na saxu.....mislim ne bi da nesto pametujem ali pre jedno mesec dana sam bio zagrejan da to uradim na mom saxu pa sam preko jednog mog prijatelja upoznao Bucu Isakova...naseg najboljeg trkaca....isao sam kod njega da ga pitam da li to radi..covek mi je rekao da se ne zaludjujem sa tim....on to moze da mi uradi ali u fazonu docices mi za godinu dana da menjamo ceo motor.....ja u dalje detalje nisam ulazio sa njim u vezi sa tim turbom......i covek sto mi je rekao da je protiv da se auto cipuje..
Comment
-
-
Ne znam za to... bas svi potvrdjuju pricu da su nasi motori jedni od najizdrzljivijih da im bukvalno nista ne mozes, ali da je sve oko motora shit.
E, sad, ako bi trpeo 50konja nitra, ne kapiram zasto ne bi mogao i 50konja turba?
A ja planiram da ugradim i turbo i nitro!
Comment
-
-
pa ako tako gledas, sto onda stavljas i kn panel?!Originally posted by MARKEZa za turbo na saxu.....mislim ne bi da nesto pametujem ali pre jedno mesec dana sam bio zagrejan da to uradim na mom saxu pa sam preko jednog mog prijatelja upoznao Bucu Isakova...naseg najboljeg trkaca....isao sam kod njega da ga pitam da li to radi..covek mi je rekao da se ne zaludjujem sa tim....on to moze da mi uradi ali u fazonu docices mi za godinu dana da menjamo ceo motor.....ja u dalje detalje nisam ulazio sa njim u vezi sa tim turbom......i covek sto mi je rekao da je protiv da se auto cipuje..
ako imas kesa i zivaca, sto da ne turbo?!
shoncy ti si vec nitro i pola turba utukao u auto! jos malo pa zavrsavas?!
Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-

h pa ne mislim skoro. Mada kad stigne ona obecana voznja mozda i opljackam neku banku!
Comment