i auto i dalje nije spusten
gde je mishio da vidi svoj autic =]
White SAXO VTS
Collapse
X
-
Pa motor necu jos da diram.....spustanje i farbanje felni cu uskoro da radim.....a sto se tice zadnjeg lonca....skino sam katalizator,srednji lonac i stavio top.... auspuh se cuje nenormalnooooo.. to nije zdravo
a videcu danas da nadjem neki clip....da cujete auspuh
a daaa sta sam zaboravio.....a prohromski lonac sam uzeo u Stravi.....imam garanciju na njega 5 godina...a platio sam ga 90 eura
moze li jedno pitanjce za sve.....da li slucajno neko zna koliko kosta masinska obrada motora....
edituj svoje postove i ne odgovaraj sam sebi po 5 puta
Poruku izmenio: *IvanT*
Comment
-
-
Ma ne diraj to, ako hoces nesto, cackaj po bregastim. Ta obrada glave se zadnja radi, kad sve ostalo uradis a oces jos koji konjic...Originally posted by MARKEZpa ako bih to radio...ja bi obradio glavu motora...ja znam da se odprilike to krece oko 500evra....e sad me zanima da li to toliko kosta
Comment
-
-
e Nenade vidim da si snasao
@stefan, i vidjam i vozam redovno svog ex ljubimca
Stopke su pun pogodak kao i farovi, ali to sam ti vec 10x i rekao
spustanje kao sto je Nenad rekao upravo ide, i felne u belo, ma bice prava lutka, otisao je bukvalno u prave ruke, da sam mogao da pozelim nekad to bi bilo kod tebe matori
@VR6, sto si protiv masinske obrade ? npr ako se radi sve ful, sta moze tu lose da bude ? cisto informativno pitam
Comment
-

Comment