[quote="DTI LET"]Doslo i do nagradne igre ogrebi i blago tebi (ko ne zna,a malo ih je)
Brate ,probaj onaj fazon TURTLE WAX (u tvojoj boji) sa onim STIKOM ,ja sam kod mene to odradio i da ti kazem da pomaze.
Stikom se ispune sve ogrebotine (stik je kao labelo ,karmin) ,ostavi se par minuta da odstoji ,onda se prodje krpom da se odstrani visak i posle toga voskom koji je u boji karoserije namaze se to mesto ostavi se 5-10 minuta i onda poliranje.
Kod mene je pomoglo ,to je za plitke ogrebotine od kljuca ,srafcigera (ako nije otisao skroz do lima).
Probaj pa javi dali pomaze.
Ako ti treba tacno ime ovog proizvoda ,pogledacu kasnije u podrumu pa ti javnem.
@Vocko
Iako sam ja tako mislio,nisam bio u pravu,moram da te ispravim nije bivsa,posto sam na nju mislio,pritegao je dobro i pocela da kuka,place,kune u brata ovo ono da nije....Tako da neki komsija sigurno... ..al sto je najgore u toku dana se desilo
@driverGSi
Znas kako ko god da je zna da ne moze nikako drugacije da me sj.ebe nego ovako,al ako je neko iz bloka...klinci pretpostavljam...ima vremena saznace se...a tu ce biti kraj...prvo cu ga poslati na VMA a tamo cu da ga dokrajcim...do pokolenja
Stvarno me nervira opasno...znate ono,svaki put ga ispicanim,operes ovo ono i ove j.ebene brazde strche ko baba u banci
A u pichku materinu! Sad su nashli da te nerviraju pred CS okrshaj pa cesh da se izviljavash po drugima! Veruj mi, iste sluchajeve sam imao, od ogrebotina, do ostavljanja pola uzine konzervi i mrvica hleba po kolima (valjda da kenjaju ptice po njemu) i poznata mi je ta frustracija kad ne znash koga da bijesh.
Comment