e tamo je skuplje gorivo nego kod nas a potrosnju nisam zabelezio nego na brojcaniku je islo oko 10/100
LPG je za malo 0.70 e a bezolovni 1,30 e
kod mene ( u KM ) LPG je 40 din a bezolovni 75-80 din
napunio sam pre polaska, pa pre granice, tamo samo po potrebi i za nazad posle granice tj u Srbiji
cene smestaja u privatnoj reziji 5 e krevet sa kupatilom i kuhinjom, apartmani su isli od 10 e pa navise ima i bungalovi zidani (4 osobe - 15 e) i kamp prikolice za po 8,5 e ( 4 kreveta) oba bez kuhinje - ponoses plinsku bocu
U Ohridu hrana je skupa u odnosu na Struga ili Pretor gde su skoro kao kod nas pa i jevtinije a plaze su daleko bolja
neki su nasli smestaj u Struga sa hranom za 8 e po osobi
ali plaze u ohridu su van grada pa uvek trebaju kola - kod hotela ima ih 5-6 plaza je sljunkovita dok u sv Naum je sitan pesak i pljicak za malu decu
elem nista novo osim sto je bio Kragujevac ali za mene ne bas sjajno ( kad ima prvog onda ima i poslednjeg ) ali ja sam prezadovoljan upoznao sam ljude i Alfiste sa foruma i da cestitam 1,2,3 mestu - zasluzili su
alfa je sluzila dobro tj bez problema sto mi je na prvo mesto ali mi je malo krivo sto nisam pogledao kakva su druga vozila ispod haube a nisam hteo da trazim da neko otvori zbog kisice i vlage ali to ce biti na nekom sladecam skupu
ostali mi video snimci koji ne mogu da postavim da i drugi vide pa ako neko ima vremena i volje neka se javi da mu posaljem da ih on postavi
imam tri crvene 155, bela 75, lanciu, GTV i proglasenje pobednika
kao sto naslov kaze vec je kupljen u nisu u tehnomarket i cekam da stigne auto cd neo 1107X divX
karakteristike
-DVD DIVX plejer / radio za automobil
-reprodukcijaVD/MPEG4/MP3/USB/SD/MMC/CD/CD-R/CD-RW compatible
-snaga 4x40 W
-antisok sistem
-equilizer (rock/pop/classic/flat)
-plocica na skidanje
-daljinski upravljac
-cena sa PDV 5.899.00 din ( pre je bio 6.990.00 )
trazio sam da ima usb ili mmc a dobio oboje + daljinski a ako ima slab zvuk doci ce pojacalo
kad ga dobijem i ugradim javljam utiske a sada me interesuje jel neko zna nesto o ovom auto cd-u
sto sam imao kontakte do sada sa neo tehnikom uglavnom se svodi da nisu losi
Cene su bas pale .
Ja sam svojevremeno dao za skoro nov Roadstar CD/mp3 150€,u vreme kad krsten CD/mp3 nije bio ispod 300€.Ispostavilo se da jeste radio relativno OK ali se grejao k'o lud pri radu.Snaga izlaza je bila relativno zadovoljavajuca ali problem je bio relativno los kvalitet reprodukovane muzike.Nekako prazan/shupalj ... na kraju sam ga zamenio za Pioneer KEH 8500 cass koji je imao neizrecivo kvalitetniji i puniji zvuk.
Sve to kazem jer cenim da je sve to slicno (Neo,Roadstar,Evertone,X-wave,...).Nadam se da su u medjuvremenu ipak malo podigli kvalitet tih budget uredjaja .
Obzirom da ti HU podrzava i video formate,da li planiras montiranje i nekog monitora/ekrana ?
prvo njega da postavim i vidim kako se ponasa pa ako zadovoljava juricu i neki monitor ali pokretni koji ce moci i da se skida
sada imam pionir deh 3100 r bez mp 3 koji kad se ugreje pocrni displej a to me nervira jer kad trazim radio stanice neznam sta vrtim a i greje se tako da mi ne treba grejanje na noge
evo jos neke utiske o NEO
-otvara svaku vrstu cd-a jedino filmove nisam probao jer monitorcic ce morati da saceka
- probano audio cd,dvd u mp 3 formatu, usb sve otvara ali samo pesme izvlaci iz foldera a nema biranje foldera jedino preko tv da se bira - po prospektu - mozda i ima dok ne provalim gde je to
- za vreme reprodukcije izbacuje br. pesme-izvodjac-br. pesme-naziv pesme-br. pesme i tako sve u krug
jedina mana za sada je sto kasni sa primanjem komandi - od daljinca za oko 2-3 sec pa da prihvati promenu
dam kontakt OK da upali -nista
ni da zavergla a lampice sve rade normalno
posle tri sata trazenja - osiguraca, releja, zice i bio resio rasturanje svega dodje drugar i primeti da svetla rade slabije i nema sirenu
prespojimo na njegov aku i upali normalno i sve OK
problem - radio ima operaciju off i stand bay pa ostao na stand bay i normalno posle 4 dana da isprazni aku
resenje - koja jacina prekidaca u A da stavim da mogu da mu prekidam struju skroz na radio ( imam od napajanja od komp koji odgovara zbog velicine a na njemu 5A-250V i 10A-125V a radio koristi osigurac od 10 A)
Comment