Ja sam ga vozio po gradu uglavnom drugom, i to ga ubijao.
Dobro tad sam bio napaljeni klinac, pa kad ga se docepam-doduse retko je bilo, ali zato se svi okretali.
Inace taj caletov(tj. firmin ali ga je on vozio) je presao preko 460.000km kad su ga prodali, bez generalne, i to sa sve onim losim gorivom 90-ih.
Extra auto, ali je tad bio skup za odrzavanje, jako skup pre neke 4 godine. Sad ne znam kakva je situacija.
kad ga gazim obavezno se ugasi muzika..
annnnnnnnnnnnnnn uhhhhh
lep ti je auto,odlicno ocuvan ali....da je malo jaci motor u njemu.... na otvorenom putu....kada se zaleti nije los... u moraci te dere jugo 55.
ja sam ga vozio ,udoban,komforan,siguran....samo spor[za moj ukus]
gledao sam s4..ko jevremov...ali je nikakav bio..inace sam se bas zagrijao bio za njega
nemoj da te neko cuje....smejace ti se....mnogo si se napalio...spusti loptu na zamlju. imas lep auto i uzivaj u voznji,nemoj pokusavati da prestizes zujalice,moze biti bolno i skupo u naj manju ruku. 100tka nije za trkanje vec za uzivanje.
ja nisam rekao da je trkalica audi..daleko od toga..nit se trkam s njim..ali na 3 trake na crkvine gsi mi nista nije mogao..a nije da ga nije gazio!!!!!
uzivam u vozhnji vjerujte mi!
i uvijek kazem..sto god popije ..PRIJATNO MU BILO!
I ja cisto sumnjam da moze da se poredi sa GSI. Moja Ascona isto lepo ide 10 s do 100 po podacima, ja izmerio 10.3 sa drugarom u autu, pa me je Kadett 1.3s doduse dosta dobro razradjen od druga jako iznervirao kolko dobro ide. Pa on sa 1.3s puni skoro ko ja sa asconom. Kadett je laksi od moje Ascone za 200kg Na plin slajfa ko lud u drugoj. Pa ne mogu da zamislim kako onda cepa GSI, samim tim tesko mi je da zamislim da tako veliki auto kao sto je Audi 100 sa 2.3 motorom moze da se poredi sa "ludim" kadettom GSI.
Sve u svemu stvarno lep Audi, ali ipak po nekom katalogu njemu je 10.5 do sto, to ne ide u prilog da dobije GSI, pogotovo 16v. Mozda sa tim autom nije bilo nesto u redu ili ovaj nije hteo da ga kida.
ja sam terao 90 sa tim motorom. nema sanse kadet sa njim!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment