Jos jedna 100tka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miloš-
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 269
    • Beograd, Karaburma
    • yugo tempo 1.1

Sa dozvolom cesh gistro da chuvash auto.

Chim ti prichash da preskachesh lokalne traktore ta sva tvoja pricha pada u vodu

Comment

• Ko neveruje-videce. A i ne treba pun gas da bi se preskocio lokalni traktor... Drugo, svako ko cepa auto, pre svega muci motor, menjac, sebe tre svega, gume... Dovodi sebe a i druge u opasnost... Ovaj auto cu cuvati kao oci u glavi. U njemu je lep osecaj i kada se vozi 80, jer ne trese, nije neudoban, ima super sedista, prosto opusta... A tu je i da zagrebe kada zatreba...

@Superbird

Isto je u svetu. Golf ima imidz jos od keca, bmw uglavnom dobro ide svaki, a mecka je prica za sebe...

Nemojte da me neko pogresno shvati. Ja sam samo zaljubljen u moj auto....
      Niti kazem da je on najbolji na svetu, niti da je najbrzi niti bilo sta.

Eto, meni je najbolji... Ali ne zato sto ga imam, nego zato sto BX-eve generalno volim, a pogotovo ovako retke kao sto je ovaj... Imam neka cudna razmisljanja, a to je da je stari auto bolji od novog... I uvek kada bi mi stavili nesto novo i ovog BX-a znam sta bi uzeo... Kada me je tata pitao, koji auto zelis... Ocekivao je da mu kazem ne znam sta. Nisam rekao audi TT, fiat coupe ili tako nesto, kao sto je mozda ocekivao. Ali ja sam bio jako zahtevan iz prostog razloga sto kada sam rekao BX 16V bilo je jasno da cemo ga tesko naci. I nakon 2.5 godine smo ga nasli...
      Ovim putem se zahvlaljujem tati...

I Zverko, imas opasan auto, nemoj da poredis ovog 2.3 i tvog turba...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

vidi nesto, ja sam prvo napisao post pa sam obrisao, rekoh ti vec jednom da si omasio kucu a ti mi ne verujes. pogledaj malo sta pises. dacu ti samo jedan primer .

Drugo, svako ko cepa auto, pre svega muci motor, menjac, sebe tre svega, gume... Dovodi sebe a i druge u opasnost...
        to mozda kod francuza se muci motor i menjac... nemoj da generalizujes stvari

U njemu je lep osecaj i kada se vozi 80, jer ne trese, nije neudoban, ima super sedista, prosto opusta... A tu je i da zagrebe kada zatreba...
        znaci preko 80 trese i neudoban je. nisi ti vozio nista bolje pa zato tako i pricas. na kraju krajeva ne zameram ti, mlad si, tek treba da vozis.moj savet ti je da me ne vuces za jezik da ne bi bilo suza i kuknjave. eto, ti cak ni ne znas sta ja vozim ali si naso za shodno da me pomenes u svakom svom postu. nemoj , to nije lepo a i moze da boli pa da posle trcis adminu pod suknju. teraj ti to sto teras jer pobogu ti znas sta valja. mene zaobodji, prijateljski savet.

@ĆOMI: i tebi prnem na auto...
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• spanjeli
          CBC Senator XXL
          • 17.09.2005
          • 532
          • Nis

A zato tebe zovu zverko...
          Originally posted by Sheta_Junior
          Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Milorad90
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2007
            • 975
            • Beograd

Stvarno je opasan zverko

Comment

• @Zverko.Nemoj da mislis da ne znam kakvi su automobili kojima na ventil dekli pise "Achtung", u ostalom, BX je samo jedan od 4 nasa automobila koje vozimo. Trenutno, a za poslednjih 30 godina imali smo nesto oko 110 komada svih proizvodjaca i svih marki, od peglice do lukzuznog mercedesa, tako da znam da idealnog auta nema, svaki ima poneku manu. Poenta zasto volim BX-a 16V je u tome sto je to jedan normalni "Civilni" auto sa sportskim motorm, i ne stavljam na prvo mesto kod automobila performanse. Nema razloga da se prepiremo, ipak su to samo automobili, kao i kolaci, neko voli torte, neko kisele strudle. U ostalom, znas da su jos stari rimljani rekli da o okusima ne vredi raspravljati.

Pozdrav!

Comment

• ĆOMI
                CBC Senator XXL
                • 31.08.2006
                • 1705
                • Braće Jerković,Vozd
                • Stilo JTD 16V

Originally posted by zverko
                @ĆOMI: i tebi prnem na auto...
                Mozes u bocu,ionako plin nije jeftin kao nekad
                OPEL CLUB SERBIA

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Možete da prdite koliko hoćete, ionako će neko da pobriše sve ovo kad naiđe

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

Originally posted by Milorad90
                    Stvarno je opasan zverko
                    oces da ga upoznas da se uveris licno? kez

i ovde je tema AUDI 100 a ne buba...

Comment

• tiCo
                      CBC Veteran
                      • 10.06.2007
                      • 138
                      • Podgorica

dosta je vise ove price...

zakljucak..imam lijepu krstaricu

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

imas bre AUTO...

Comment

• tiCo
                          CBC Veteran
                          • 10.06.2007
                          • 138
                          • Podgorica

Originally posted by zverko
                          imas bre AUTO...
                          i ja tako ponekad kazem

Comment

• zemunac72
                            CBC Veteran
                            • 08.12.2006
                            • 154
                            • zemun

Originally posted by Sheta_Junior
                            Ko neveruje-videce. A i ne treba pun gas da bi se preskocio lokalni traktor... Drugo, svako ko cepa auto, pre svega muci motor, menjac, sebe tre svega, gume... Dovodi sebe a i druge u opasnost... Ovaj auto cu cuvati kao oci u glavi. U njemu je lep osecaj i kada se vozi 80, jer ne trese, nije neudoban, ima super sedista, prosto opusta... A tu je i da zagrebe kada zatreba...

@Superbird

Isto je u svetu. Golf ima imidz jos od keca, bmw uglavnom dobro ide svaki, a mecka je prica za sebe...

Nemojte da me neko pogresno shvati. Ja sam samo zaljubljen u moj auto....
                            Niti kazem da je on najbolji na svetu, niti da je najbrzi niti bilo sta.

Eto, meni je najbolji... Ali ne zato sto ga imam, nego zato sto BX-eve generalno volim, a pogotovo ovako retke kao sto je ovaj... Imam neka cudna razmisljanja, a to je da je stari auto bolji od novog... I uvek kada bi mi stavili nesto novo i ovog BX-a znam sta bi uzeo... Kada me je tata pitao, koji auto zelis... Ocekivao je da mu kazem ne znam sta. Nisam rekao audi TT, fiat coupe ili tako nesto, kao sto je mozda ocekivao. Ali ja sam bio jako zahtevan iz prostog razloga sto kada sam rekao BX 16V bilo je jasno da cemo ga tesko naci. I nakon 2.5 godine smo ga nasli...
                            Ovim putem se zahvlaljujem tati...

I Zverko, imas opasan auto, nemoj da poredis ovog 2.3 i tvog turba...
                            koji ti uopste imas motor u tom bx_u? jel to motor iz mi16? ako je taj,bolje ti je da cutis. dernja se a neide nista spektakularno kao sto pricas. a izgled bx netreba komentarisati.
                            auto je kao tetrapak od jogurta

Comment

• Jel, a ko mi kaze da cutim? Jeste to je motor iz 405-ice, ali ovo nije 405-ica... Za tog audija ide mnogo spektakularno. A i taj audi je lep...

Comment

• tiCo
                                CBC Veteran
                                • 10.06.2007
                                • 138
                                • Podgorica

alo neka off-a na moj topic!
                                pm za te stvari..

Comment

Working...
                                X