cao narode svaka ti cast oraspolozio si me ja sam se zabrinuo gdje da nabavim bodykit to je super tolko kostaju da ih na strani kupis u austriji su dijelovi za mazde spram nasih cijena gotov u pola cijene jeftiniji to je super samo naprijed praticu te sta radis ja sam tek poceo vidjeces uskoro
Došao ja jučer doma s posla i ono, šta da radim? Vani predivan dan i reko ajd da poslikam farove za forum pa da ih metnem malo uz auto da vidim kako bi to izgledalo! Uđem ja u garažu i naravno nije mi dao vrag mira pa je ispalo na kraju ovo: :lol:
E kad sam ga "sastavio" tek sam tada vidio šta je lik po njemu muljao prije! Ova rupa između farova i haube čisti je pokazatelj da su farovi koji su bili na njemu ručni rad! No nema veze! Spojio ja nove farove i naravno rade, a tu rupu će pokrpati BAD LOOK! Jedini bi mi problem mogao biti dodatnih 3 cm u pod kad sjednu oprugice! Mogao bi mi biti prenizak!
Nakon slikanja, ajmo, vračaj nazad sve u prvobitno stanje! :lol:
Da nemam mira, istina, nemam ga, a volje koliko voliš, pa kad to dvoje spojiš čuda nastaju!
Moram prvo obavit registraciju sad kroz kojih tjedan dana pa nakon toga na šarafanje i ako bude sve išlo po planu trebao bi biti gotov kroz cca mjesec dana!
'Ko li će to dočekat ........!
28.02.2008. dan za sječanje!
Gospoda iz Gabreka udostojila se poslat poštu! Dobro da me nije šlagiralo kada sam ugledao poštara! Uglavnom pošta se sastojala od slijedećeg:
Sad mi još samo nedostaju distance za koje sam se dogovorio kod jednog frenda da će mi ih radit na tokarski stroj! E, a kada i to riješim onda lagano sastavljanje sakupljenih dijelova! Can't wait!
Prezadovoljan sam, samo što sam uspio srgati kazaljke od goriva i temperature, nebi ih skino ni za ne znam šta! No nije to toliki problem jer imam još jedan sat tako da moram paziti na njega, pa ako je netko već to radio bilo bi mi drago kada bi mi rekao kako je on to skinuo! Ja sam svoje skidao vilicom i išlo je bez problema, osim te dvije male kazaljkice!
Comment