Zabavi nikad kraja. Što rasparavaš tapacirung? Uzimaš meru da praviš od nekog drugog materijala?
K8-ZE MX-3
Collapse
X
-
.......... jučer kod majstora Mireka se odvijalo slijedeće:
Pripasali smo zadnji branik i prenesli nosače istog na novi koji je sjeo čist OK, uz malo dorada savršeno
Nakon toga je došla na red hauba koju je majstor srezo, a ja kasnije zanitnao nastavak, po mom sudu nije loše ......
Što se tiče današnjeg dana bio sam kod majstora Steve koji me je dočekao sa jnjtinom ispod peke :koja_si_f :koja_si_f :koja_si_f ne da je bila dobra nego predobra! Nakon ručka otišli u radionu i skrojili prvi sic (samo donji dio)!
A ovako to izgleda kad se skompletira
Toliko za sada, sutra je na rasporedu opet Mirek, pa svježe fotke itd, itd ......
Comment
-
-
Originally posted by CiCkObOyIzvini..sta je alkantra?
I koliko te kosta to sto radis sve te tapacirunge?
U eurima pls
Koža me koštala 4 kvadrata 100€, a alkantra 4 metra 25€! Mislim da je tako bilo!
Comment
-
-
Samo nemoj da ti se javi neko lud
Spigy ne da ti ide nego ti ide ko da ide nizbrdo
jedva cekam da vidim haubu gotovu bas me zanima ovaj dodatak akao ce da legneI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
....... nego, gdje sam ono stao .......
Zadnja dva dana se napravilo slijedeće:
zamijenili se amortizeri oko kojih ima jako puno posla, a procedura je slijedeća
Skine se stari amortizer, skine se opruga i onda ........
Mislim da ne moram posebno objašnjavati slike jer svaka od njih govori više nego što ja mogu napisati!
Dosta vremena sam izgubio sa izradom škrga koja je išla ovako
A sve to će sjesti upravo tu
....... to be continue .......
Comment
-
Comment