Jučer u 1 iza ponoči je pripasan i posljednji branik, prednji! Auto je gotov što se tiče exterijera, samo par dodatnih popravaka koji će se odraditi preko zime, a do tada, testiranje i provjeravanje svega učinjenoga!
Što se pak interijera tiče, sutra idem kod majstora slagati tapecirunge, tako da se nadam da će do vikenda biti u potpunosti gotov!
Još su samo na čekanju zadnji set kočnica i distance!
Slike stavim kad ga operem i poslikam jer je sada sav gubav!
Spigy, buraz... ako staviš distance, nećeš moći prišarafiti zadnje felge, jer su šarafi prekratki zbog debljine distance... probah i sam, vjeruj mi , burke...
morat ćeš skidati glavčinu i staviti duže šarafe ili... neznam... kupiti felge NEGATIVKE sa vrlo malom ET-om, pa ti distance neće ni trebati...
Treba ti veci spojler pozadi i onda ce ti auto zaista biti ko iz F&F, a na to si i ciljao.
Felne mi nisu nesto legle, moram priznati, ali svaka cast za ulozen rad!
Svaka cast covek ispalo je fenomenalno, imam samo jednu zamerku a to je zadnji spojler, kao sto Vocko kaze, trebao je veci,znaci taj izbaci.
Nadam se da ce i interijer ispasti ekstra
I ovaj koji imam je ogroman kad ga gledaš ovak posebno sa strane, al da je trebo bit malo niži ........ je! Problem je bio kad sam naručivao, jer nisu imali neki veliki izbor, svega tri komada, a taj je bio najljepši ......... barem meni!
A čujte, ja sam sad miran, zadovoljan sam, a kroz koju godinu ako naleti nešto bolje ........... bar to nije problem promjenit!
Comment