Nemoj da se ljutis ovo je moje misljenje ali ja to nikad u moju 156 nebih stavio ,nekako neide to u alfu.
hehe, pa ok, ali ne razumem sta to, skracena rucica ili ta kugla ?
Ako mislis da kugla ne ide, onda je to malo preterano izdvajanje alfe, mnogo te pojeo ovaj virus mislim pilot rucka, sto da ne, mada ova je bila najbolja koju sam video i nisam ovo rado zbog kugle, vec da skratim rucicu jer me iveco style poceo nervirati a ova kugla je tu dok ne naleti neka koja ce lepse da cucne, neka drvena
Originally posted by Player
Zashto ne ide, meni izgleda vrh. Malo mi se ne gadja sa drvenim enterijerom ali ok je.
Nego chini mi se da si poprilichno skratio ruchicu?
Ja sam moju morao da skracujem, ali sam se zeznuo pa nisam dovoljno
Iskreno i meni je u pocetku malo odudarao hrom od drveta ali pazi, kad pogledas ceo enterijer, rucke za otvaranje vrata su hromirane, onaj pimpek na rucnoj je hromiran tako da upalo je u globalu ali kupio bih ja nesto sa mahagoni look-om kad bih znao gde ima
A rucica jeste bas poprilicno skracena, ne menja se nista znacajno teze, cak je mnogo cvrsce sad
Originally posted by djudjaro83
Lepo su mu legle felne
Jesi uzeo prednje gume?
Uf brale felne mi se svidjau do nema, gume uopste nisam uzimao jer sam pre par dana registrovao auto a imam sestrinu svadbu tako da sam mislio na jesen, mada mi jedna zadnja ima jaje zesce otkako si mi ih dao tako da je vrlo moguce da cu ovih dana da pazarim dve nove gume pirelli 2500 ujedno i zimske. Nego da te pitam da li se tebi pri 50-60km/h cuo zvuk onako kao da ima nesto na gumama pa huji kao da je crko lezaj ? Mislim da li se tako cuju gume ili je do jajeta...
Meni se bas nista nije culo, cak posle kad sam stavio one nove Michelinke nista se tise nisu cule od tih Turanzi. Znaci i jedne i druge su bile apsolutno tihe...
Kazes zadnja ima jaje? Pretpostavljam da mislis na zadnju sad kod tebe, tj. na jednu od one dve istrosenije sto su kod mene bile prednje? Ako je tako, jel jaje ima guma koju je trebalo chepiti ili ona druga? Ja ga uopste nisam bio primetio.
Meni se bas nista nije culo, cak posle kad sam stavio one nove Michelinke nista se tise nisu cule od tih Turanzi. Znaci i jedne i druge su bile apsolutno tihe...
Kazes zadnja ima jaje? Pretpostavljam da mislis na zadnju sad kod tebe, tj. na jednu od one dve istrosenije sto su kod mene bile prednje? Ako je tako, jel jaje ima guma koju je trebalo chepiti ili ona druga? Ja ga uopste nisam bio primetio.
onda je do tog jajeta, da mislim na tvoje prednje, stavio sam ih kod mene nazad, nema veze, ionako cu ih menjatio uskoro
@ostali, hehe da bas je kratko, ali po mom ukusu, obozavam kratke rucke, bojao sam se samo da ce se tesko menjati brzine ali nista se nije promenilo, samo sad je malo cvrsce (bolje) ko da imam nov menjac, nema da landara palica kao pre, a skratio sam je skoro duplo, uglavnom uzivo izgleda sasvim korektno i ja gledam sad slike pa mi nekako cudno, premalo, varka
Originally posted by stefan123
Da nisi malo pretjerao sa skracenjem rucice ?? Ja sam svoju skratio ali ne bas toliko..
E koja si cava
Pre 2 nedelje sam postovao temu da se javi onaj ko je skratio rucicu
da ga pitam par pitanja jer nisam znao tacno ko je od vas a ti nista
Comment