Cao Fiki.Kako tvoja masina?Kao sto vidis konacno sam poceo sa radovima.Sredjeni su bocni nosaci motora,ostalo mi je da napravim donji i gornji nosac na amortizeru.Posto inace imam mnogo posla,radovi na jugu teku polako ali sigurno.Cucemo se i videti uskoro.Ako negde zaskripi zovem te.Pozdrav od Bojketa!
Cao Fiki!Evo saljem ti slike nosaca.Ovo je nacin na koji sam ja to resio.Pogledaj kako izgleda pa posalj komentar,bas me zanima sta mislis.Da li tvoji nosaci izdrzavaju tezinu motora kao i razna maltretiranja kojima su podvrgnuti.Vidi za onaj nosac filtera.Alternator ide pozadi na originalni nosac od kupea na koji ce da dodje i servo pumpa za volan.To bi bilo to pa se cujemo.Pozdrav!!!
ovaj sto se nalazi kod remenica je ful neces imati nikakvih problema.
ovaj drugi mi nije nesto trebao si da stavis nosac da ide preko onog dela nisaca sto je zasrafljen na krak, od tezine motora vremenom ima nosac gumeni da se rastegne i pasce ti ta strana.to gledaj da resis.
tvoje grane su drugacije od mojih.
jako lepo
nosac od kupea a polutke kako ces da stavis jer je isto gusani deo.
Razmisljao sam o tim nosacima.Mozda se desi da preradim taj nosac tako da cu mozda ugraditi kupeov originalni umesto jugovog gumenog nosaca.Videcu kako ce se ponasati pa ako bude bilo potrebe izvrsicu zamenu.
Dosta puta sam prolazio pored tvoje radionice,i video Yuga u cosku radionice,pa me zanimalo kako napreduju radovi...
Extra izgleda,svaka cast.Zanima me od cega su ti satovi na instrument tabli?
E,da,i dekli u crveno obavezno...
Satovi su od Fiat Coupea samo su lepo uklopljeni naYugu.Auto je u voznom stanju ostali su spojleri,zadnja sedista i jos par sitnica da se dovrse.Kada budes u prolazu svrati pa da vidis izbliza i da se upoznamo .Pozdrav.
Presao sam 100-200 km i prvi utisci su super.Menjac je 19/61 ali po mom misljenju bi valjalo da je jos duzi prenos.Ubrzanja su exstra.Videcemo dok se malo uhoda sta je jos potrebno da se doradi.
Comment