Pošto bi radovi na limariji trebali da počnu za dve nedelje, poigrao sam se malo u photoshop-u, da vidim kako bi izgledao kada bih mu ofarbao branike i stavio bele migavce.
Šta mislite o ovome? (neprerađene slike imate na prvoj strani)
Stao sam na crtu sa ortakom (kadett 1.3NB 60ks KARAVAN 400K Km) i dobio me je na 200m (Džaba mi dvogrli )
Probao sam da vozim njegov auto i kada se stisne malo više papučica gasa, on opušteno prima gas i imam utisak da malo bolje vuče od mog, dok mom počnu da cvokoću ventili.
Da li su ti ventili razlog što slabije vuče?
Jbg,sigurno ti autu pozutela krstenica,a motor predpostavljam da nije diran od kad je izasao iz fabrike?!?!Jbg i meni je kadet slabije vukao dok mu nisam uradio osvezenje motora.Znaci jednostavno nije nikakav kvar nego starost motora i poceo da gubi kompresiju...
Editazi moguce da ti je paljenje pomereno,ili da je nesto rastimano.Tvoj auto ima 75ks i trebao bi da odvalis tog karavana...Sad i Comi potvrdjuje da ti je 100% pomereno paljenje(pa zbog toga cvokocu ventili) i moguce da ti je karburator malo prljav i treba ocisti...Nebi ti bilo lose i da kupis "karbcliner" i da ocistis malo usis...Ajd vidi pa javi sta si uradio
Comment