Tu gde su skale za benzin i temperaturu ima neko staklo koje rasipa svetlost. Zato je tako jako osvetljeno.
Lepo svetli i sa plavim diodama, ali imam neki utisak da bi trebalo malo više njih da se stavi.
a kako si stavio diodu na sat(za vreme).ja sam danas promijenio sijalice na prekidacu gdje palim svetla(jedna) i tamo gdje mi je ventilacija(toplo,hladni...)i tu jedna a na satu nisam vidio da ima a nesvjetli.i da li ima svetlo na upaljacu i prekidacu za pojacavanje duvanja ventilacije?
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Izvadio sam sijalicu iz sata, izolovao onaj metalni deo, ubacio diodu, nekako je pričvrstio i to je to.
Ima svetlo i na upaljaču i na prekidaču za ventilator.
Danas sam raskupusao taj deo gde su prekidači, jedino ne znam kako da raskačim onaj deo gde se podešava toplo-hladno, da bih skinuo ceo taj deo.
Zna li neko kako to da raskačim?
pazi kad budes radio da ne pokidas.meni je to maistor skidao kada je radio limariju a iskreno ne znam.a daj gdje stoji sijalica na satu ja je danas nisam mogao naci ni nju ni na upaljacu i prekidacu.?
Izvadio sam sijalicu iz sata, izolovao onaj metalni deo, ubacio diodu, nekako je pričvrstio i to je to.
Ima svetlo i na upaljaču i na prekidaču za ventilator.
Danas sam raskupusao taj deo gde su prekidači, jedino ne znam kako da raskačim onaj deo gde se podešava toplo-hladno, da bih skinuo ceo taj deo.
Zna li neko kako to da raskačim?
Pa prvo povadiš (''isčupaš'') ona 3 dugmeta ,a posle nekim šrafcigerom lagano skineš onu ploču i videćeš rupu gde stoji fasung za sijalicu!
Tako sam radio ja.
Pa prvo povadiš (''isčupaš'') ona 3 dugmeta ,a posle nekim šrafcigerom lagano skineš onu ploču i videćeš rupu gde stoji fasung za sijalicu!
Tako sam radio ja.
To sam već uradio, nego mene interesuje da li mogu nekako da otkačim taj deo, da bih izvadio celu onu plastiku. Razmišljam da je sutra farbam.
Ja mislim da može .
Video sam neki šraf sa donje strane ,da bi njega skinuo moraš da skineš i onu plastiku oko ručne koja se tu završava , pa tek onda da taj šraf odšrafiš.
tako je moras otkaciti sve sajle sto je veima jeban zadatak ali samo zaokruzeni deo mimo konzole[plastike]na nkjoj je pricvrscen "taj deo"i piksla ne mozes da skines menjao sam zbog piksle ceo taj deo
alo ljudi kako kod mene sat nema sijalicu[bar je ja nisam napipao]a i "onaj"deo za toplo-hladno nema sijlicu
prekidac za ventilator i susilice zadnjeg stakla se skida veoma lako samo se zavuce ruka ispo table pretisnu zabice i lagano gurne napolje
sat ima sijalicu ja juce mjenjao.na satu imas dva kabla.jedan je za napon a drugi je za tu sijalicu ima ja mislim samo jedna zica.nju otkaci i izvuci sijalicu s kucistem tako sto ces povuc je za konektor.lagano je nemozes nista zeznut.
Comment