A ja vidim da ti ne citas ranije postove,da citas video bih da sam prilikom kupovine moje Alfe takodje TOG ISTOG DANA,probao tj VOZIO i Alfu 166 2.4JTD 2001.god jedno 20min,tako da veruj mi znam i kako ide i cuje se.
166-ica je ipak malo sporija 9.9s od 0-100KM/H,a u 156-ici taj motor 9.4sec.
A moja Alfa 8,6sec tako da znam koja bolje ide i nju sam izabrao
Dobro mozda si ti covek sto voli Nm-ove onda je dizel sigurno u prednosti
Zavisi sta podrazumevas pod brze, ja govorim za drugu i trecu na oko 2000rpm, smor mi je da dernjam po ulicama na 4000+ rpm a i ja imam 1.8ts i jos mi od servisa plina kod Rasica auto na plin ide jedno 40% slabije na plin tj gusi se na 2800rpm, tako da jtd rulz, i ja cu uzeti ili ovu od 150ks koju sa mprobao i zlo je ili mjet posto planiram 2004-2005
@damjan
Pretpostavljam da ovo nisi meni rekao, posto mislimo isto...
Ni taj m-jet ne ide u stvarnosti zesce jer mu je motor tezi od ts, pa i ako odmakne nesto na pravcu, stigne se u krivini. Iskreno, ne znam za dizelasa do 200ks koji me je ostavio na putu. Naravno, ovo sve vazi kada se bas potegnu i jedna i drugi - dizelas ima bolja medjuubrzanja, ali mene licno za to bas briga - niza i gas!
Na parkingu ispred zgrade,jos ja ga sabijo uza zid da ne smetam!!!
Neki je od dva matore Mecke koje su sinoc bile pored,a sad nema ni jedne!!!E al kad se vrate...
Starce apsolutno se slazemo Nama zvuk od 4000+rpm prija za usi!!!
Igore razumeli smo se,i da nadjes pravu naftasicu! A sto se tice ovog gusenja koje si naveo NE ZNAM ja tih problema nemam ali vidis imam sada nekih drugih,a bas sam planirao da kad se vratim u maju sa puta kupim jos i sajtne i Remus pa da zavrsim sa sredjivanjem.Mozda jos samo i xenon.Medjutim... sjebase me dusmani
Zovi mene kad im se budes zahvaljivao da im pokazemo sta alfisti misle o takvim likovima koji voze mecketine i misle da su boga uhvatili za onu stvar, ma to treba ubiti od batina.
Comment