156 2.0TS powered by Strauli motorsport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Damjan156
    CBC Senator XXL
    • 07.01.2008
    • 568
    • Beograd

Strava znači uskoro stiže nova dizelka u klub!

Kada stigne mogli bi da se okupimo ti,Coha V6(juče sam upoznao čoveka,Alfista totalni!)i Trtemrete je zainteresovan, i ja pa da odemo do Žareta u NS na čip tuning,kod njega je 150 eur.A šta kažeš?
    Možda dobijemo i popust za grupne posete?!

A nalepnice nisam hteo da te gnjavim reko u frci si.Danas ću da izmerim pa ti šaljem.Zaebana su ova moja klješta (nisu kao na JTD od Blackbeauty-a) imaju dosta onih izbočina,naročito zadnja pa ne znam ni da li će moći Videću danas tačno šta bi moglo.
    Strauli motorsport
    Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Coha_V6 turbo
      CBC Senator
      • 04.06.2007
      • 217
      • Zemun

aman bre ljudi- cekajte mene! Nikako da prelije vishak kinte pa da razbudimo ergele zarobljene u standardnom ECU-u! A kake nalepnice? Sta god, ima i za mene? Aj da pitam Zareta stvarno da nam da popust ako ocemo zajedno da ulepsamo dan...?!

Comment

• Damjan156
        CBC Senator XXL
        • 07.01.2008
        • 568
        • Beograd

O nalepnicama za klješta se radi.Igor će da ih odradi kada mu dam meru.
        Čudi me da i ti nisi kupio na skupu one zmijice?
        Pitaj Igora da ti odradi,a ja ću da ih preuzmem za tebe kada budem uzimao moje.

Što se tiče ECU-a ja i ti smo sigurni,ostali neka nam se priključe =]

Ajmo ljudi biće to najbolja investicija do sada!
        Strauli motorsport
        Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

Brale ako je 150e ja cu da radim onako sigurice

eo novo sta sam odradio na staroj alfi jer mi nova jos nije stigla pa je stara jos kod mene ne voza mi se peske
          U pitanju je hrom - ogledalo folija, ne vidi se na slici

Comment

• Damjan156
            CBC Senator XXL
            • 07.01.2008
            • 568
            • Beograd

Odlično je ispalo!

Gledao sam juče ova moja klješta,na prednja će moći da legne nalepnica 1.5x9cm(uradi kao za tvoja klješta,ista im je veličina)znači takve dve bele(za prednja),a na zadnja mi zbog izbočina neće moći takva nego mi uradi samo Alfin znak(ne zmijicu nego ceo)dimenzija (1.5x1.5cm) takve 4,isto bele boje.Pa ću da stavim po dva(jedan gornji i drugi na donji donji deo klješta,zadnjih) Jel može?

I kada bi to mogao da dobijem,pretpostavljam kada budeš dolazio po dizelku?

Znači za tuning smo se dogovorili! =] Ima nas znači trojica sigurnih.Coha V6 još da zovne Žareta malo obori cenu pa da se skupimo i idemo svi pravac NS!
            Strauli motorsport
            Moja Alfa

Comment

• TRTEMRTE
              CBC Član
              • 09.05.2007
              • 24
              • Vozdovac, Bg

Evo jos malo dopune.

Promenio sam obe gornje viljuske, i zadnju levu astu ili kako se vec zove plus nesto je radjeno sa balans stanglom (remont valjda). Cena svega sa rukama 400 eur. Servis AMAG

Treba jos da promenim letvu volana koja slini, ali to cekam da se nadje dobra polovna posto nova kosta ihaaaaaaaa.

Lezaj se jedan cuje samo kad je auto u pokretu tj. na zemlji, ali izgleda da je u pocetnoj fazi posto kad se digne auto onako na suvo se ne cuje tako da otom potom.
              Jedino se dvoumim jos da li da promenim zadnji lonac, posto je malo glasniji (sto se meni i svidja) nije busan ali su izgleda komore unutar lonca vrisnule.

eto toliko. Pozdrav!

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

ako ne nadjes drugu opciju, imas remont letve sa garancijom 150e, u Mladenovcu. ako ustreba, zovi.
                .

Comment

• Damjan156
                  CBC Senator XXL
                  • 07.01.2008
                  • 568
                  • Beograd

Boga mi koštalo je,al sada više nema gremlina

Ja sam isto menjao lonac jer mi je bio truo,ali nisam trebao
                  Planirao sam Remus i onda sam uzeo privremeno rešenje dogodine u Stravi za 3500din jer nigde nisam mogao naći original,a bio me je i zent da li mogu da pokvarim nešto ako mi promer cevi bude drugačiji na Remusu
                  Za Alfu je 135x75 a ovaj što sam merkao je bio drugačiji...
                  Sledeće godine stavljam ili Remus ili Supersprint šta bude jeftinije...
                  Strauli motorsport
                  Moja Alfa

Comment

• Damjan156
                    CBC Senator XXL
                    • 07.01.2008
                    • 568
                    • Beograd

Da malo osvežim temu...
                    Dakle uleteo je čip (konačno!) od strane našeg drugara Raleta Gumetine.
                    Prezadovoljan sam!Rale kaže da je diže +12KS ja se nadam da je +14KS i +26Nm kao što je podatak za Digital tuning.
                    Jedva čekam da proradi DYNOJET pa da dobijem i potvrdu na papiru,pa da mogu kažem "Moja Alfa ima tačno toliko konja i toliko Nm" =]

Uleteo je i novi veći DVD!
                    Ekran 4.3" touch screen,(hteo 4.5"al ne mož da stane)čita sve žive formate čak i 3GP!Izlazna snaga 4x45,sa zvukom sam vrlo zadovoljan.Mada me mame ovi Magnat zvučnici http://www.tehnomanija.rs/katalog/magna ... s-162.html jer kada pojačam preko 24(max 32) zvučnici malo probijaju,pa bih sa ovima iskoristio ceo potencijual radia,pa verujem da ću i njih da ubacim ovaj mesec.Slika je kristalno čista!Uslikaću sledeći put.Ostaje da vidimo koliko će ovaj da izdrži.Plaćen je 17200din pa se nadam da nije kanta

A od ponedeljka mi je auto kod limara konačno!ali nažalost do petka pa ću ponovo da ga dovedem do savršenstva! Pogubih živce gledajući ga ovako isčukanog!Koštaće me 300EUR ali nadam se da će se isplatiti.
                    Moraću da ogradim parking bodljikavom žicom da me više stoka ne udara!
                    Strauli motorsport
                    Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2007
                      • 572
                      • Kikinda

opaa chip, moracemo na crtu, al tek posto potvrdis da mozes 240

@dvd, aman zaman covece mani se tih kanti, ili uzimi pionir ili neki brendiran dvd ili nemoj bacati pare i zivce

Comment

• Damjan156
                        CBC Senator XXL
                        • 07.01.2008
                        • 568
                        • Beograd

Može za crtu nema problema
                        Samo ne znam kako da dođem do ovih 240?Probaću ovaj mesec u HR kada budem išao,pa da snimim i slikam dokle sam dogurao

Ako me navataju njihovi presretači poslaću ti kaznu kao razglednicu!
                        Si ga ti nagurao 240?

I kada će bre nalepnice biti gotove Igore?Jel kada kupiš konačno 17-ice?

A DVD za sada je odličan,nemoj da mi ga urekneš!Osetljiv je na vradžbine! kez

Ma šta da radim kada nema Pioneer takav ni za 25000?
                        Strauli motorsport
                        Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2007
                          • 572
                          • Kikinda

au bre pa ja nateram 240 gde hocu, treba mi samo par kilometara ali ne volim to da radim jer cu sjebati motor

nalepnice...aman daj mi mere povrsine treba mi 1 min da isecem
                          nisu nam ista klesta moja je dizel

Comment

• Damjan156
                            CBC Senator XXL
                            • 07.01.2008
                            • 568
                            • Beograd

Napisao sam ti već na 8-oj strani,nisi video.Evo opet...

Za prednja klješta će moći da legne nalepnica 1.5x9cm znači takve dve bele"Alfa Romeo"(za prednja),a na zadnja mi zbog izbočina neće moći takva nego mi uradi samo Alfin znak(ne zmijicu nego ceo logo)dimenzija (1.5x1.5cm) takve 4,isto bele boje.Pa ću da stavim po dva(jedan gornji i drugi na donji deo klješta,zadnjih).
                            Strauli motorsport
                            Moja Alfa

Comment

• igorkrnic
                              CBC Senator XXL
                              • 02.12.2007
                              • 572
                              • Kikinda

e cool, ujutro pustam da se isece pa cemo se cuti da ti posaljem

Comment

• Vukasin
                                CBC Senator XXL
                                • 19.10.2006
                                • 528
                                • BGD, Padina

Jako lep primerak komsho, sve pohvale

Comment

Working...
                                X