Gledao sam neke Blaupunkt i minijaturni su,a i po specifikacijama slabiji.
Ostaje mi da ga ugradim pa da vidimo jel valja...
U svakom slučaju sam na dobitku =]
Kažem ti koliko su kablovi samo koštali.
A taj baja je kupio 17-ce Alpine 50RMS-a plaćene 5000din po paru(gledao sam račun),i on mi je rekao da je video te Blaupunkte ali je ipak uzeo ovo pojačalo jer veruje da je bolje.
Ne mora da znaci da je vece bolje,tako kazu ribe... ...salim se,nego ja racimo u zivotu ne bih uzeo evertone,neo,xwave,elit,vox...i sve ostale brendove tog ranga,pa neka u specifikaciji pise i da je babaroga ali ako si ti zadovoljan onda mi je bas drago,na kraju ipak imas extra kablove a pojacalo se lako zameni...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
E da,zvucnike koje si izabrao su extra dobri,provereno!
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
savet, ako mozes proveri ili zameni i sve kablove do zvucnika,
palili su mi se kablovi zvucnika dok sam imao pojacalo. savijao mi se kabl prilikom podizanja i spustanja zadnje daske i eto sr*nja,
kapiram da to isto moze da bude problem i kod vrata.
kablove zadrzi a pojacalo menjaj...to sto je tesko i veliko ne znaci nista...radije bi neko firmirano sa 4x75w nego everton sa 4x200w...ta pojacala koja nisu firmirana gadjaju se tim vatima kao da je TA pec u pitanju...kad bi ste culi kako zvuci pravih 5w sinusa ne biste verovali...koliko god da prodas everton opet si u dobitku...
vukasin
Važi.Kada uleti onda ćemo da poredimo,pa da znam šta mi je raditi dalje
Vratih se sinoć iz HR pa da okačim par sličica...
Evo klješta kako sada izgledaju =]
prednja
zadnja
Pa malo slika predela moje rodne Like i Alfe,naravno (slike sa fona)
A palo je i detaljno u****vanje ispred kuće.
Patosnice su gotove ali su debili pogrešno uradili onu najvažniju i najlepšu,vozačevu Pa je lik uzeo meru i trebala je da bude gotova danas al se to nije desilo.Evo kako izgledaju zadnje i suvozačeva
Evo kako mi izgleda kokpit kada sve ubacim.
a ovo je kada je zinula da joj merim nivo ulja,dok odmara u ladovini.Potrošnja ulja oko 1L na 10000km
Hvala!=] A ako počinješ sa ulepšavanjem Alfe,prva stavka naravno uvek treba da su felne,a onda ćeš poludeti za još 1000njih!Ja sam moju kupio već poprilično opremljenu i rekao još samo xenon.Pa je onda došlo 100stvari pre njih ali biće i oni valjda uskoro na njoj.
Ne znam šta da radim sa folijama...
Da li da kupim ove nešto kao ove
ali nikako ne mogu da se odlučim da li će da se uklopi jer nemam na kolima ništa u tom fazonu?
Pa rekoh ma najbolje je da uzmem crne u Difolu i budem siguran da nisam prizvao kič.
Šta vi mislite? mada će crne pasti verovatno...
A ni za migavce ništa ne mogu da se odlučim!Da li da farbam ove što imam u crno sa MOTIP sprejem koji imam za to,ili da kupim bele?
Što su ti lepa klješta
Ja nebi stavljao ovu foliju ustvari šta fali tvojoj već je crna slaže ti se sa crnim staklima, što se tiče migavaca beli to je naravno moje mišljenje izbor je samo tvoj(ja sam moje migavce kupio u VDVAUTOMARKET-u Beograd ul. Bulevar Oslobodjenja br. 285 koštali 1190 din.)
Comment