dobro za neonku nekako i razumem, al zasto bre pozicije bas mu extra stoje, samo jos providni migavci i extra je(mada sam mozda trebao da stavim strob u poziciju)
Opel Astra GSi 2.0 150hp
Collapse
X
-
Moje licno misljenje je da je neonka uzasna..bilo koja...mnogo mi je to nekako..hmmm....ne znam....seljacki (bez uvrede, ne mislim da si seljak zbog toga sigurno)... a pozicije nabavi bele led i ima da mu stoje xtra...plavo je isfurano.....
to je bar moje misljenje...Alfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
-
neonku sam vec skinuo, a inace u radnji je imalo samo u plavoj boji ovo svetlo i to sam uzeo, i iskreno meni se bassvidja kako izgleda jer se bas slaze sa bojom auta
inace imam jedno pitanje, posto mi je brzinomer prso(onaj papir gde je kilometar cas mi je pocepan), e sad ja bih to da zamenim (kao i ostale delove tipa gorivo, obrtomer,temperaturu) pa me interesuje kako to da uradim i jel ima neko nekakve slike da to istampam i postavim umesto trenutnih?
i interesuje me kako da zamenim lampice koje svetle kod kilometar casa i borda,sad je nesto narandzaste boje, a ja bih stavio plavo, ima li neko ideju?BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
Skini plavu poziciju zbog policije!!!Mog jednog druga, u Cacku je smarao policajac kako samo bela svetla mogu da stoje napred, bla bla bla...If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to.
Comment
-
-
evo ovako veceras sam bio u gradu(malo se i vozikalo) i sve redom je murija zaustavljala samo mene ne, i to sam non stop imao upaljene pozicije, inace veceras je pala mala trka trkao sam se sa a6 2.5tdi, i dobio ga i posle njega sa mercedesom E270(noviji model odprilike 2004-5 godiste)lik sa mercedesom je poludeo, a posle je pala i jedna vectra 2.0 16v (pozadi joj je pisalo kompresor), i posle je pao golf GTI 8v, toliko za veceras, videcu sta cu da ulovim sledeci vikend
Inace imam jos neke slike u nocnim uslovima gde se bolje vidi i strob i neonka(koja vise nije na autu), kacim sutra a sad odoh da spavamBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
-
-
-
blago njemu ako trazi 3 soma, ja moju toliko cenimjer znam sta prodajem i u kakvom je stanju, a i mene je vise kostala. a ko sto rece gsi niko vas ne tera da ga kupite, nego ko voli nek izvoliBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Comment
-
Comment