posto vidim da nisi procitao temu reci cu ti da su neonke skinute, to je bila samo proba a poziciju sam ostavio, u petak postavljam providne migavce i onda cu postaviti nove slie, pa ces mozda i promeniti misljenje o poziciji
BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Pa ne vidis dobro jer sam tvoju temu procitao celu i pratio od pocetka jer smatram taj auto koji ti vozis odlicnim autom,a prokomentarisao sam ti neonke jer je to potpuno besmisleno stavljati bilo na koji auto a ne na GSI-ja,vidis da ti niko pohvalio neonku i svi su ti rekli da je to ruzno,pogotovo kad sad prodajes auto,i svako ko planira da kupi turpiju od auta(a da mu nece sluziti auto da bude pozer ispred kafica za jeftine ribe),svakako da ce lose pomisliti o tebi i tvom autu kad vidi neonke(nemoj nista licno da shvatis jer mi nije cilj da te uvredim nego da skrenem paznju na nesto).
kao sto rekoh po ko zna koji put, neonku sam SKINUO znaci vise nema, kraj, sad se nadam da vise necete to komentarisati, znaci sada auto izgleda ovako
Inace hwala na komenaru
Pa ja tek sad izvalio da je ovaj iz oglasa i ovaj hagorov isti auto
E jbg ja reko nashe table sve super kad ono strendzer.Brate ne znam stvarno kako planirash tolike pare za njega da dobijesh.Mada ima verovatno ludaka koji ce dati tolike pare.
Evo, malo novosti, kupio sam pojacalo i woofer za astru(doduse nikako da stignem da montiram), elipse su namontirane, sada jurim neki dobar player, mozda padne i dvd, i napravio sam novu dasku za, celu od iverice(radi bolje akustike)
Evo slike
Comment