Hahahhaahah
@Bambalic
Ja sam ih ofrabao...........
Originally posted by Acika
Obidjoh grad uzduz i popreko i ne nadjoh bele retrovizore pa rekoh da ofabram moje i morao sam da dokupim jos 1 desni posto je stari bio sheban
Svratim u farbaru , covek mi kaze da uzmem prajmer za plastiku i akrilnu farbu u spreju i ja krenem lagano
prvo malo osmirglao krupnijom smirglom pa onda vodenom , onda nanesem prajmer,sacekam pola sata, naprskam jos 1 sloj prajmera pa onda farbanje u 2 sloja sa pauzama od pola sata .
sada je mrak pa ne mogu da ga slikam ali cu sutra da editujem i da stavim slike auta sa novim retrovizorcicima
a ovo su slikice iz garaze
Pozdrav drustvo, nije me bilo neko duze vreme pa rekoh da se malo javim
Vidim da je COMI spremio neku ljutu makinu
e , stavio sam u oglase ali ajd i vas ovde da pitam ...
dali neko mozda negde ima jednu ovakvu http://img375.imageshack.us/img375/4199/felnavf2.jpg felnu koja mu skuplja prasinu )
trazio sam danas na otpadima i kod nekoliko vulkanizera ali.... mrka kapa
Imam 4 ali sam jednu sjebao pre neki dan i sad mi treba jedna da kupim
TheWickerMan , ako ti nije problem ( posto si iz kraljeva ) ajde pogledaj dali jos uvek ima i koliko love pa mi javi ovde , ili mi posalji broj telefona na pp
Lakse bi mi bilo kad bi se ti raspitao posto si video o kakvoj felni se radi
na njima pise STRATO, pretpostavljam da se tako zovu
E da aj mi reci sta je 4x100, ja sam laik za te oznake )
Aham,jos da si napisao dali je dijagonalno merenje ili u krug posto se nadam da se meri dijagonalno onda.... taj je raspon kod mojih felni, sad sam merio
i danas sam trazio ali nema pa nema,sad cu morati da kupim celicne felne ..e jesam slepac
bem ti ...... 3 dana zevam po otpadima i kod vulkanizera kao pecena glava i nemogu da nadjem jednu pisljivu felnu ..ajd sto nema ovakva alu. ali nemogu da nadjem ni celicnu od opela (posto vec imam jednu takvu ) a, nemam vise snage da se nerviram
hihiihihihhi, ma ima srece za dobrog coveka )))
posto nisam mogao da nadjem felne u KG ,ja danas resio da odem od KG do mrcajevaca pa sve do cacka, ali ovakvih felni nema pa nema.
Onda okrenem auto i vratim se kuci...u dvoristu sedi sa mojom sestrom jedan nas drugar, pa me pita sta jurim i ja mu ispicam...
Pogleda moje felne i kaze "ajd da te vodim da kupis, ima covek 3 komada, vec 2 godine trazi cetvrtu da kupi ali nemoze da nadje"
hihihihihi i mi odmah sednemo u auto i odemo kod lika, kad ono.......3 komada i sta mislite kolko sam platio ove 3 felnice ^^
e sad ...pogledajte ovu sliku i recite mi sta da radim, dali da stavim ove felne sto sam kupio ( crno -sive ) ili one koje su na mom autu (sive)
ako neko zna , kako da sredim ove felne posto su one fabricki plastificirane ( kao i ove koje su na autu ) ali je ta plastifikacija pocela da se ljusti
Zahvaljujem za svaku pomoc i savet
Comment