Felne su 15, 7j...trenutno sa promerom guma 185/55...R15...bele su....ali ovih dana idu na proveru da li su ravne ( ako nisu...idu da se isprave )...pa zatim na peskiranje i plastificiranje u sivu...i onda idu na njih drugi profil guma...195/45...R15...bice patos skroz...
Evo stavio sam ih na auto samo da vidim kako cuce... ...nisam mogao da izdrzim pa sam po minusu menjao...
Evo par slicica...
Inace auto je mnoogo prljav...a i noc je bila...ali nadam se dovoljno vidi...
A ovo su moje stare gume...h...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Aktuelnu listu Moderatora možete videti na dnu foruma u legendi.
Moderatori NISU u obavezu da obrazlože razloge (mogu ako smatraju da treba) za uklanjanje ili izmene poruka i zadržavaju pravo da ugase naloge korisnika koji krše standarde i pravilnik foruma.
Ajde po 1000ti put, niko nikoga ovde ne mrzi, namerno brise ili sta vec, ali sve ovo koliko toliko treba da lici na nesto a mi moderatori smo treba da ucinimo da to izgleda tako. Ovaj podforum (Automobili clanova) je sa ubedljivom najvecim offtopcom na celom forumu i zato je ovde mozda malo drasticnije secenje nekih poruka (uglavnom od mene ) jer ovde se redovno prica o svemu sem o onome sta je tema. Znaci ako je tema tvoj auto, u njoj ne treba da se pise o tome gde je tvoj ortak iz zemuna radio limariju ili kako se zove taj i taj limar jer kum treba da radi auto ili 15 poruka nekog internog zezanja ili "znaci brate vrh" komentara... Gomila nas se ovde licno zna i svi se ********mo uzivo, ajde bar da ovo koliko toliko lici na nesto. Eto toliko...
sto ne slika auto sa strana kad si mu stavio felne?
ja obozavam bele felne,verovatno mu i one stoje dobro!
''
Vise volim kada spremim auto za slikanje...
Samo mi se jedino ne svidja sto su mi sada zuti dobosi i kljesta...ne ide mi na ove felne...izgleda kao ciganije prava...pa je to jedan od razloga zasto nisam okacio sliku sa strane...felne definitivno idu u sivu...krajem januara...bice sve odradjeno...
A evo ti kako sada izgleda...sa strane...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment