I sad ces da kazes da si ti popravio auto a ja ti rekao da je izbacis Posto je moj sistem sve sto moze da smeta napolje. Moracu jednom sebe da izbacim iz kola hehehee
Haha...pa nisam samo to uradio...nego sam i malo podmazao tu klapnu koja ide gore dole... ...sto mi nisu to rekli pre godinu dana kada sam ga kupio...nego niko nije znao sta mu je...jbg...ko zna zasto je to dobro...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Ma nije imao ni corbe ni puta, ja sam bio snjim u kolima i zadivilo me kako ide 95 konja!!!!!!!!!!!
Znaci prva liga, ide kao nevreme!!!!
a posto ode on u vojsku meni ostavlja kljuceve i saobracajnu da malo to razradjujem!!!
Ljudi...samo da vas pozdravim...upravo krecem na autobus koji ide pravac Sombor...tako da se vidimo za jedno mesec dana...ako me puste naravno za vikend...i onda cu da vam okacim brdo snimaka koje sam napravio sa sciroccom...
Pozz...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
dajte ljudi da podelimo s Dacom vojsku,svako po jedan dan i gotovo,da pomognemo coveku!
Evo ja se prijavljujem prvi da odradim dan ima li jos dobrovoljaca?!
Slucajno sam naleteo na temu scirocco (inace ja vozim 156) i setio sam se ko je imao 78 scirocco bio je glavni frajer u gradu ribe su trcale da se provozaju.... tada take linije na nasim prostorima (kao shilo) nije bilo... ljudi su se samo okrecali..izaso je tada i golf 1
Comment