Au drugar koji trip.... Bas losa fora.... Da ti ukradu soferku???? Iskreno, prvi put vidim da je to neko uradio... Steta, mogao si te pare da utrosis u nesto pametnije, al ovako jbg.... Odsekao bi im 00 mamu im....
Soferka je narucena, keder, i retrovizor...i kosta mnogo... Znaci ne verujem i dalje...ne mogu da vozim auto zbog ******, moram da cekam nedelju dana da stigne... Juce sam se iznervirao samo tako i vozio ga 130km/h bez soferke...znaci kako duva niste svesni...klima nikad bolje nije radila...uzas...
Evo jos neke slike...lep je puno, ali fali mu nesto...a da...soferka i maska napred...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Pa verovatno zbog cene je i skinuta shoferka. U svakom sluchaju debilno
Soferka ko soferka nije problem...ona je 100e... nego problem je keder...moze samo orginal...a on je 100e isto... plus moram da kupim i retrovizor...posto je i on ukraden sa soferkom zajedno...
Nista, provozaj se malo po gradu kada zavrsis sve to, mozda se pojavi neki novi siroko sa tvojom maskom, retrovizorom i soferkom, i onako su do 00 retki...
Masku sam imao neku do skoro, ali sam ja nju skinuo i bacio...uzeo sam masku od golfa mk2,isekao sam je na meru i evo trenutno je kod plasticara da se spoji...a soferka treba da stigne od 4 do 7 marta...pa cim stavim masku i soferku, kacim slike da vidite kako ce izgledati...
AAAAA ne mogu da verujem tako su i meni pre 7 godina krenuli da skidaju soferku sa golfa II i polomili je na pola i ostavili. Budim se ja ujutru i imam sta da vidim pokidan keder polomljena sajbna i zagrebana farba na tri mesta shrafcigerom. Sabani ne znaju ni da kradu! A sto je naj crnje auto mi je bio parkiran ispod prozora sobe u kojoj spavam a ja som nisam nista cuo.
Ma i meni je bio ispod prozora, jos mi alarm svirao...ali dzaba...nista cuo nisam...tj cuo ga je komsija, kaze da su marnuli oko 3:30h...meni su samo ogrebali desni stub na jednom mestu...jbg...dobro je da nisu unistili jos nesto...sta da se radi...
Comment