Si lud...pa da si stisnuo gas, ne bi ni znao sta me je snaslo... presao bi preko mene...ovako bi ti mahao... ...svi znamo sta je mada faka corrado g-60...ali iskreno mislim da nije tvoj obican g-60...nesto mu je radjeno na motoru...brate ide pa razbija...znaci bez zezanja...gledao sam i ostale sa g-60 motorima i ni jedan ne ide kao tvoj...kada zaurla onaj tvoj g lader... ...znaci joj...cuvaj ti to...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Vidi ga ovaj Shonsy koga bree da pregazi, nisam bre smeo da krenem dok ne pocne da se dere jer ga ne vidim i bojao sam se da mu ne stanem na krov kad izadjem h
A pazi jos jedna stvar jeep nije bio u "sport drive-u" iskreno nisam ni znao da ima tek danas sam ukapirao da ima i takvih dugmadi
I jedno tonu ipo vise! Morao si bre shirokim da ga pregazis! Kakve su ti gume?
Gume su mi extra...nego...mokro...slajfovanje...i tako to...a dzip ima 4x4 tako da...a i brdo konja vise...ljudi...ajmo realno...koliko sam uspeo da vidim na netu...taj dzip ima 4.2 kubika, i 212 konja...4x4...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
To stvarno zvuci strasno ali bitan je odnos ks\kg! Izracunaj to pa napisi mrzi me da trazim kod tebe podatke,a i ti si vec nasao za dzipa... Bas me interesuje.
Dakle tvoj scirocco ima odnos snage i tezine ~ 9.5ks na 100 kg. Dzip ima mnogo manje od tebe ali je zato 4x4. Da bi imao odnos kao ti morao bi da ima 280ks na 2800kg. Ovde je uticalo puno to sto si i sam rekao, mokro, klizavo, on 4x4, a ti slajfujes!
Dakle tvoj scirocco ima odnos snage i tezine ~ 9.5ks na 100 kg.
Druze, auto od 950kg i 95ks ima ravno 10ks na 100kg , ako ne verujes pomnozi
A za Landcruiser-a sam nasao sledece podatke:
Motor: dizel, 6 cilindara, redni, 4164ccm, 150kw(204ks) pri 3400rpm,
Masa praznog vozila: 2495kg
tako da ispada da dzip ima ~8.18ks na 100kg i jos je 4 x 4, ne znam zasto ali mislim da nije trebao da dobije Scirocca...Po katalogu toyoti od o - 100 treba 13,6s, a dobila Scirocca...
Comment