Scirocco 1.8 GT2 92'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dottore
    CBC Član
    • 13.12.2008
    • 32
    • Banja Luka

VR6 je težak motor, samim tim auto bježi preko nosa u krivinama, a ima svega 170 ak konja

ABF 2.0 16V iz mk3 ako ćemo o motorima za VW je amin !!! A ovo što sam predložio je ugodno sa korisnim

A i SOHC može da ide bolje od V-TEC =]
    Auto Klub Crankshaft
    www.akcrankshaft.com

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

Originally posted by Dottore
      A i SOHC može da ide bolje od V-TEC =]
      Sve zavisi koji SOHC i koji VTEC poredis...

@Scirocco: I ja mislim da je najbolje i najisplativije da nadjes neki 1.8 16v ili 2.0 16v do 150ks i ne treba ti vise.
      shuto-expressway.com

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

To je isprobana verzija koja jako lepo funkcionise. Inace ja radim isto to samo u Golfa 1-cu.
        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• Scirocco
          CBC Senator XXL
          • 28.01.2008
          • 345
          • Beograd

Iskreno ja sam oduvek voleo VR-a...to je motor koji ima i mane i prednosti...tu nema sta...

Sto se tice stabilnosti mog auta ja sam prezadovoljan...ne trenutno posto su mi prednje celave gume... ....ali sada kada mu stavim sve 4 nove gume i 4 nova amortizera...bice stabilan samo tako...

Kako moze na mom sada postojecem motoru da se podigne konjaza...s obzirom da imam K-glavu...? Jel moze neki kompresor, turbina, nitro...zanima me posto K-glava regulise dotok vazduha i benzina...
          Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...

Comment

• QV lale
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2005
            • 734
            • Zrenjanin (klek)

Izvini ,ali nemoj da se ljutis,ali ta K glava je goooovno i to veliko...samo su je stavili da komplikuje zivot...vidi neke Deutsche tuning forume sta se moze uraditi...tu ni plin ne moze da se motira bez hebanja u zdrav mozak..
            Originally posted by Sheta_Junior
            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Rocky G60
              CBC Senator XXL
              • 11.02.2008
              • 700
              • BGD - Dedinje

dodji bre daco da mu grunemo G60 i stavimo kompresor od mercedesa i da vidis sta ce da radi,a da bude vecno!
              vozite vagena,noge dizite na ramena...

Comment

• Dottore
                CBC Član
                • 13.12.2008
                • 32
                • Banja Luka

nemože ništa, ne isplatiti se, samo drugi engine inside
                Auto Klub Crankshaft
                www.akcrankshaft.com

Comment

• V-Tec
                  CBC Senator XXL
                  • 30.06.2006
                  • 1615
                  • Beograd
                  • '89 Civic d16a6

@Scirocco: tesko da bi mogao neku ozbiljniju snagu da dobijes da jednom bregastom i 8 ventila...

Raspitaj se, mora da postoji kombinacija za neki hibrid sa 16v glavom...Koliko slicnosti ima onaj motor 1.8 iz 2ke GTi od 140ks sa tvojim motorom, osim kubikaze?
                  shuto-expressway.com

Comment

• Scirocco
                    CBC Senator XXL
                    • 28.01.2008
                    • 345
                    • Beograd

Originally posted by QV lale
                    Izvini ,ali nemoj da se ljutis,ali ta K glava je goooovno i to veliko...samo su je stavili da komplikuje zivot...vidi neke Deutsche tuning forume sta se moze uraditi...tu ni plin ne moze da se motira bez hebanja u zdrav mozak..
                    Za sada mi radi extra...ali sto se tice tuniranja...tu se slazem sa tobom...malo sta moze da se uradi sa K-glavom...em li ga...videcu sta cu...

Comment

• remus
                      CBC Senator XXL
                      • 25.12.2004
                      • 695
                      • Zrenjanin

Originally posted by V-Tec
                      @Scirocco: tesko da bi mogao neku ozbiljniju snagu da dobijes da jednom bregastom i 8 ventila...

Raspitaj se, mora da postoji kombinacija za neki hibrid sa 16v glavom...Koliko slicnosti ima onaj motor 1.8 iz 2ke GTi od 140ks sa tvojim motorom, osim kubikaze?
                      Maltene nista,samo radilica i klipnjace. Blok je drugaciji ima uljne brizgaljke ispod klipova,nema otvor za AC pumpu(koja inace ni ne treba),ima jacu pumpu za ulje. Klipovi su iste dimenzije,ali imaju drugacije celo tako da ni to ne pase. Glava moze da se stavi na 8V blok,ali koliko se isplati... ne znam bas.
                      VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• campi
                        CBC Veteran
                        • 11.06.2005
                        • 169
                        • Srbija

Re: Scirocco 1.8 GT2 92'

Zdravo auto ti je divota ....neka te dugo sluzi bez kvarova.. i kazni za brzu voznju)))
                        Evo jedan link s ayoutube gd eu Holland jednog Scirocc-a policij ajuri sa VR6 masinom ....obzirom da siroko ima na snimku supe rubrzanja verujem da je ispod haube na snimlu kazina kao i tvoja......

P.S. Nepokusavaj ovo kod nas mnogo je rupa na putevima a i pandrui nisu tolerantni previse ))

http://www.youtube.com/watch?v=ay4GYUud ... re=related

Comment

• Scirocco
                          CBC Senator XXL
                          • 28.01.2008
                          • 345
                          • Beograd

Hvala... ...da kucnem u drvo do sada me super sluzi...

Nemam masinu kao taj sa snimka...ali i ovaj moj ide dobro...

Uskoro idu felne na peskiranje i plastificiranje... nove gume promer 205/40 R 16 i novi gasni amortizeri... bice super... jupiii...

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Auuu al ce to da bude tvrdooo... haos, svaka cast na hrabrosti da to uradis znajuci za nase uslove!

Koje gume?

Comment

• Scirocco
                              CBC Senator XXL
                              • 28.01.2008
                              • 345
                              • Beograd

E ovako...amortizeri sigurno dolaze...a sto se tice guma doslo je do malih promena...gume sam hteo da uzmem kod Danka...ali sam cuo da ta guma sto on prodaje nije dobra...onda sam se odlucio za drugi potez....Kaparisao sam felne 15'' 7j...zaboravio sam koji ET ima...ali izbacena je i cucace samo tako...a gume stavljam promer 205/45 R15....ili ako to ne nadjem onda 195/45 R15...kada ih budem uzeo...kacim slike da vidite o cemu se radi...

Sa ovim 15'' ima da bude jos nizi...a sto se tice tvrdoce....barem znam da nikada necu imati kamen u bubregu....

A ove felne 16'' sto sada imam...njih cu da prodam...

Comment

• V-Tec
                                CBC Senator XXL
                                • 30.06.2006
                                • 1615
                                • Beograd
                                • '89 Civic d16a6

Ne znam sto si uopste kod danka gledao polovne gume kada on prodaje polovne za nijansu jeftinije nego nove.
                                shuto-expressway.com

Comment

Working...
                                X