Joj sto mocno deluje kevu mu yebem
Sto ga vise gledam sve mi se vise dize
Necu pozadi da stavljam foliju,za sad sigurno necu nigde da lepim jer mi je zao jedino mesto za etiketu dobice moja firma na zadnjem braniku posto mi je to glavni sponzor
Stopaljke sam razmisljao ali ako nadjem one kristal clir posto mi ove druge nisu interesantne. Felne su uzete i sutra idem da ih montiram, a ujedno i auspuh je stigo tako da cu sutra i njega da ugradim i onda neke gusterske tablice da obesim
Hvala na pohvalama,verujte ubih se oko njega ali NE ZALIM!!! Neke sitnice su uradjene na motoru(nikakav tuning samo da radi) i mislim da je ostalo jos samo malcice oko enterijera i to je kraj proizvodnje ovog modela.
p.s.Comi, Ajkula i DTI hvala na po-drsci
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@sexas-shonsy
Imas ovu mrezicu u gang landu,kod mene su rombovi ali imas ja mislim jos neke modele.Inace ovu kamei sto sam ja stavio bila je poslednja e sad imaj srece pa nadji
Gsi,u pravu si sto se indetiteta tice ali... za sad neka ga ovako pa ce mo videti
Sto se metlica tice yebale vas one to je pravi indetitet ove serije tako da to za sad ne skidam
Inace promenom same metlice nece se nista promeniti jer je to na zakrilcima poluge u savakom slucaju dolaze one "kljakave" metlice tako da...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Alo sinovac zavrsio si napokon kola.Videcemo uzivo kako izgleda mada po slikama mi deluje bash dobro.Greota sto si isekao prednji branik bez potrebe.Ili mozda planiras turbo da ubacis ali neces da kazes
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment