Sad cu na dyno da izmerim snagu posto svi vicu da auto sa 150ks i 900kg + chip mora da ide bolje.
Posto sam prvu i svakodnevnu GLUPU misteriju o tezini auta razotkrio i konstatovao da je auto tezak samnom i polu punim rezervoarom(kako se i vozi svaki dan) ravno 1300kg tako cu i dokazati trenutnu snagu istog za koju ja garntujem da nije veca od 115ks na tocku!
Za 7 potezanja od po 500-600m auto mi je potrosio oko 600 grama ulja i nece niko da me ubedi da on sad ide "najbolje".
Za moj auto se zna tacno sta je sve radjeno i ja uopste ne krijem kad je neko brzi jer ja to shvatam kao moj ventil gde cu da se izduvam od svih problema i gde cu malo da se smejem sa ekipom,a ovi raceri samo nesto kenjaju.
Yebem ja to trkanje kad neko samo gleda kako ce da te syebe i da ti se podsmeva,bukvalno mole Boga da se nekom njihovom ortaku sa kojim su svaki dan desi nesto na autu kako bi oni taj put bili najbrzi i mogi da seru svuda kako su oni ovo ili ono.
To je zalosno ali ko razume sta pricam taj ce definitivno da se slozi sa konstatacijom koju sam ja izneo!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Laki, ne nerviraj se... i u pravu si, nazalost!
U zivotu treba imati ventil, neku malu stvar koju volis da radis i koja ti pricinjava radost a ne opsesiju koja optercuje...
znam da merak nema cijenu ali zanima me da li si racunao onako na grubo koliko te kostalo sredivanje bez kupovine kadetta i njegove registracije.
onako na grubo za nas ostale koji bi htjeli da se upustimo u te vode da znamo bez koliko para da ne pokusavamo nista....?
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Pa ako izuzmemo njgovu registraciju koja je 300eur. i kad je kupljen placen je 1.000 onda pogledamo sta je Comi napisao gore iznad mene i tu smo negde na oko 7.000.
Nisam ovo nikad hteo da napisem ali posto je sad Comi balvan to "pokrenuo" onda sam morao da kazem. Mogu misliti koji ce sad komentari uslediti tipa za te pare ono,za te pare ovo,a u stvari moje srce veliko kao soliter zbog ovog ludila od auta
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment