Batice nemoj da se nerviras oko Kumodrske , zaobidji je.
OPEL Kadett E GSI 16vT
Collapse
X
-
@Starac
Ma neboj se za nas,pazimo mi na sve prilikom takvih momenata
Ni na kraj pameti nam ne bi palo napamet u tom delu da se peglamo,idemo mi tamo u industrisku zonu gde nema nikog osim nas.
Hvala ti sto brines za moju dzesiku i njegovu evoluciju,lepo je to kad neko skrece paznju na opasnosti!
Sto se ove alfe konkretno tice ZNAM da je sigurno brzi,fali mi jedan deo
@EVO
Matori sto sam napravio usis sa ovim ludakom Ajkulom
Hteo sam bas da te zovem da se malo "probamo",cisto da vidim kako radi novi usis.
Majku ti ludu al si se navuko,a jes zanimljivo nek ide u p.m.
Publika je one veceri bila vrhunska,a najaci je bio onaj tip sa decom,poceo da vuce decu sa trave na trotoar da gledaju trke
Osecam da im je reko dodjite ovamo mamu vam yebem da gledate trku sta se tu koji qrac igrate u peskuVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by V-TecJel si odradio CAI tj. dotok hladnog vazduha?
@shonsy
Ma moze sve,za tebe posto nisi iz kluba nece mnogo da te rebnemo
@Meda
Mozda bi trebalo da ga olesis,cisto da mu se pojasne neke stvari!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Alo bre sabane pa nije kadet V6 nego R4,a drugo nema 2500 kubika nego 2000. Dodji ti sa kojom god alfom 2.0 atmo pa da vidimo kom obojci kom opanci
Vozis auto od 200 konja i tu mi se nesto qrcis,stvarno si bre postao alfista,nemoj to znas da nije lepoVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Stiskao ga gazda al tesko to nesto
Mozda na autoputu kad bi krenuli sa 150-160....EVO bi verobatno dominirao,ovako GSI
Comment
-
Comment